Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Skaalautuvaa ja kustannustehokasta pilviarkkitehtuuria

TarjontaOlemme erikoistuneet AWS - arkkitehtuuriin. Kokeneiden arkkitehtiemme avulla autamme sinua helposti skaalautuvan ja kustannustehokkaan pilviratkaisun luomisessa. Tiimillämme on kokemusta suurien datamäärien käsittelystä ja helppokäyttöisten ratkaisuiden luomisesta datan hallitsemiseksi. Arkkitehtimme ovat AWS - sertifioituja.

Suunnittelu lähtee aina kumppanimme tarpeiden kuuntelemisesta ja ymmärtämisestä, jotta osaamme suositella ja valite oikeat teknologiat tavoitteiden saavuttamiseksi. Laajan työkalupakkimme ansiosta meillä on erinomaiset valmiudet käyttää hyväksi erilaisia työkaluja ja teknologioita. Selitämme myös selkeästi, miksi olemme näihin suosituksiin päätyneet.

Pidämme huolen, että arkkitehtuuri joustaa liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa. Samalla meille on tärkeää ylläpitää helppokäyttöisyyttä, sekä kustannustehokkuutta, turvallisuudesta tinkimättä. Olemme toteuttaneet arkkitehtuuriratkaisuja useille toimialoille.

Pinterest
Reactron Technologies Oy logo

Reactron Technologies Oy:n tarjonta

Arkkitehtuuri

Lisätietoja

Reactron Technologies Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Reactron Technologies Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Reactron Technologies Oy:n Arkkitehtuuri -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Reactron Technologies kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia