Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Se helppo verkkokauppapalvelu

post_image

TarjontaMyCashflow on helppokäyttöinen, täysin ylläpidetty verkkokauppapalvelu, jonka ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä myynnin kasvattamiseen ja verkko­liiketoimintansa kehittämiseen.

Kehittämämme ja ylläpitämämme verkkokauppa-alusta soveltuu erityisen hyvin pienille ja keskisuurille yrityksille niin kotimaiseen kuin kansainväliseenkin verkkokaupankäyntiin. Tuemme asiakkaidemme kasvua paitsi asiakaspalvelumme myös jatkuvan ohjelmistokehityksen avulla – kehitämme ohjelmistoa ja palveluamme ensisijaisesti asiakaspalautteiden ja -toiveiden mukaan.

Helppokäyttöisen hallintatyökalun, kattavien ohjeiden, asiakkaille järjestämiemme etäkoulutusten sekä nopean ja asiantuntevan asiakaspalvelun ansiosta kauppiaamme saavat helposti apua, oppia ja vinkkejä verkkokaupankäynnin kehittämiseen. 

MyCashflow'sta on saatavilla kolme erilaisiin tarpeisiin suunniteltua palvelupakettia kiinteään hintaan. Kaikkien pakettien kuukausimaksuun sisältyy automaattiset ohjelmistopäivitykset, asiakaspalvelu ja kaupan täysi ylläpito sekä mahdollisuus ottaa käyttöön erilaisia laajennuksia.

Tutustu palvelupakettien sisältöihin tarkemmin sivuillamme. Jos tarvitset Pro-pakettia suuremman paketin, otathan yhteyttä myyntiimme – saatavilla on myös Enterprise-palvelu vaativampiin tarpeisiin.

Pinterest
MyCashflow logo

MyCashflow:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

MyCashflow:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta MyCashflow:n tarjontaa

MyCashflow:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MyCashflow kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia