Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SAP ERP

post_image
Tarjonta

Olemme erikoistuneet SAP-järjestelmän kehittämiseen ja IT-ratkaisujen integrointiin liiketoimintaprosesseihin. Vahvan SAP-asiantuntemuksen lisäksi panostamme aktiiviseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

SAP:in kehittämisprojekti käynnistyy palvelumuotoilutyöpajalla ja prototyyppien rakentamisella. Asiakkaalla on entistä laajemmat mahdollisuudet osallistua innovointiprosessiin ja vaikuttaa lopputulokseen. Työskentelytapamme takaa nopean muutoksiin reagoinnin ja koko projektiryhmän sitoutumisen alkumetreiltä asti.

SAP S/4HANA Digital Core

SAP-asiantuntijamme ovat siirtyneet uuteen SAP S/4HANA-arkkitehtuuriin, joka tarjoaa entistä ketterämpiä mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen. Uuden teknologian myötä SAP-ratkaisut ovat nyt ensimmäistä kertaa pilvessä. Räätälöimme ABAP-ratkaisut organisaation avaintoimintoihin, kuten logistiikkaan, purchase-to-pay, order-to-cash ja record-to-report-prosesseihin.

Fiori-sovellukset ja mobiili-ERP

Toimitamme Fiori-sovellukset joko asiakkaan ympäristöön tai SAP-pilvialustalle. Rakennamme myös kokonaan uusia Fiori-sovelluksia. Käyttämämme SAP BUILD -työkalu tuo asiakkaan vahvasti mukaan kehittämistyöhön. BUILDin avulla liiketoiminnan vaatimusten määrittely on helppoa ja laadukkaan lopputuloksen saavuttaminen varmaa.

SAP-asiantuntijamme hallitsevat ERP-järjestelmän toiminnallisen puolen lisäksi taustalla olevat Fiori-teknologiat. JavaScriptin, ABAP:n ja SAPUI5:n tuntemuksemme ansiosta toimitamme end-to-end-ratkaisut tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Pinterest
Cerion Solutions Oy

Cerion Solutions Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Cerion Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cerion Solutions Oy:n tarjontaa

Cerion Solutions Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia