Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SAP ERP

post_image
Tarjonta

Olemme erikoistuneet SAP-järjestelmän kehittämiseen ja IT-ratkaisujen integrointiin liiketoimintaprosesseihin. Vahvan SAP-asiantuntemuksen lisäksi panostamme aktiiviseen vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on paras mahdollinen.

SAP:in kehittämisprojekti käynnistyy palvelumuotoilutyöpajalla ja prototyyppien rakentamisella. Asiakkaalla on entistä laajemmat mahdollisuudet osallistua innovointiprosessiin ja vaikuttaa lopputulokseen. Työskentelytapamme takaa nopean muutoksiin reagoinnin ja koko projektiryhmän sitoutumisen alkumetreiltä asti.

SAP S/HANA Digital Core

SAP-asiantuntijamme ovat siirtyneet uuteen SAP S/4HANA-arkkitehtuuriin, joka tarjoaa entistä ketterämpiä mahdollisuuksia liiketoiminnan tehostamiseen. Uuden teknologian myötä SAP-ratkaisut ovat nyt ensimmäistä kertaa pilvessä. Räätälöimme ABAP-ratkaisut organisaation avaintoimintoihin, kuten logistiikkaan, purchase-to-pay, order-to-cash ja record-to-report-prosesseihin.

Fiori-sovellukset ja mobiili-ERP

Toimitamme Fiori-sovellukset joko asiakkaan ympäristöön tai SAP-pilvialustalle. Rakennamme myös kokonaan uusia Fiori-sovelluksia. Käyttämämme SAP BUILD -työkalu tuo asiakkaan vahvasti mukaan kehittämistyöhön. BUILDin avulla liiketoiminnan vaatimusten määrittely on helppoa ja laadukkaan lopputuloksen saavuttaminen varmaa.

SAP-asiantuntijamme hallitsevat ERP-järjestelmän toiminnallisen puolen lisäksi taustalla olevat Fiori-teknologiat. JavaScriptin, ABAP:n ja SAPUI5:n tuntemuksemme ansiosta toimitamme end-to-end-ratkaisut tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella.

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Cerion Solutions Oy:n tarjonta

Toiminnanohjaus ERP

Lisätietoja

Cerion Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cerion Solutions Oy:n tarjontaa

Cerion Solutions Oy:n Toiminnanohjaus ERP -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiKohti sujuvampaa strategian jalkauttamista – case Turun yliopisto

Cerionin kehittämä korkeakoulujen toiminnanohjausjärjestelmä Topi on virtaviivaistanut Turun yliopiston strategisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +16 muutaIntegraatiot, Ohjelmistokehitys, Microsoft, Java, Javascript, Linux, Windows, Julkishallinto, Koulutusala, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, toiminnanohjausjärjestelmä, Budjetointi ja ennustaminen, strategiajohtaminen, CTO

Premium

ReferenssiWärtsilä nosti toimitusketjun hallinnan uudelle tasolle

Meri- ja energiaratkaisuja tuottavan Wärtsilän toimitusketjut käsittävät yhteensä kymmeniä tuhansia toimittajia. Cerionin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Logistiikka, +9 muutaToiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Salesforce, SAP, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, Supplier Relationship Management

Premium

ReferenssiArtificial intelligence helps Wärtsilä to become the most efficient claim handler in the field

Claim handling is complicated when customers, subcontractors and spare parts move around the world. Cerion brought the use of Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Hankinta, Logistiikka, Supply chain management SCM, +11 muutaToiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Amazon Web Services, SAP, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö, SAP Fiori, Claim Handling, Takuukäsittely

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cerion Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia