Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salesforcen käyttöönotot ketterästi

TarjontaLähtökohtanamme on, että asiakkaamme saavat kaiken irti käyttämistään Salesforcen tuotteista. Samalla tärkeimpiä ominaisuuksia tulee päästä hyödyntämään mahdollisimman nopeasti. Tämän takia hyödynnämme ketteriä toimitusmenetelmiä.

Tuotteiden ja ratkaisujen ominaisuuksista tulee löytää eniten hyötyä tuovat, ottaa ne ketterästi käyttöön ja tukea organisaation muutosta myös koulutuksilla ja parhailla toimintatavoilla.

Autamme ottamaan käyttöön Salesforce-tuotteet ja -ratkaisut, lähtien pienistä käyttöönotoista aina laajoihin kokonaisuuksiin. Tämä sisältää muun muassa Sales Cloud (CRM), Marketing Cloud, Service Cloud, Community Cloud ja Pardot-ratkaisut. Hoidamme myös esimerkiksi integraatiot, datamigraatiot, sovelluskehityksen ja tukipalvelut.

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Ketterät menetelmät

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Ketterät menetelmät -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia