Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salesforce Omni-Channel puhekanavalla - asiakaskokemuksien uusi aikakausi

post_image
Tarjonta

Salesforce Omni-Channel puhekanavalla


Benemenin puhekanava tuo Salesforce Service Cloudiin viimeisen puuttuvan kanavan: puheen ja sen reitityksen. Tämän seurauksena Salesforcen Service Cloud kattaa koko monikanavaisen asiakaspalvelun kirjon. 


Salesforce Service Cloud #1 palvelualusta asiakaspalveluun

Salesforce on maailman suosituin CRM ja sen Service Cloud palvelualustaan luotetaan asiakaspalveluympäristöissä eri toimialoilla ympäri maailman. Service Cloud on monikanavaisen asiakaspalvelun keskus ja nyt entistä monipuolisempi Benemenin tuodessa puhekanavan osaksi Service Cloudin Omni-Channel kanavavalikoimaa.

Puheen myötä Salesforcen asiakkaat voivat kaikkialla maailmassa tarjota saumattomasti kaikkien kanavien yli tapahtuvan yhtenevän palvelukokemuksen loppuasiakkailleen.

Asiakaspalvelijoilla on kokonaisvaltaisen ratkaisun avulla mahdollisuus päästä ajan tasalle asiakkaan tilanteesta ja nähdä aiemmat digitaaliset kohtaamiset yhdestä näkymästä. Kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia vahvistaa asiakasuskollisuutta jokaisessa kohtaamisessa saadaan näin täysin uudelle tasolle.

Asiakaspalvelijan työ helpottuu, kun puhelut voi soittaa ja vastaanottaa samasta työpöydän näkymästä, missä muutkin toiminnot ovat.

 

Asiakaskokemus rakentuu onnistuneista kohtaamisista

Asiakaskokemus, ja käytännössä se, kuinka nopeasti ja helposti kukin asia saadaan ratkaistua, vaikuttaa suoraan uuteen ostopäätökseen. Kokemuksen tulee olla samanlainen kanavasta riippumatta.

Puhe on edelleen tärkein viestintäkanava, ja siksi sen merkitys palvelukanavien joukossa on kriittinen.

Myös puheluiden kautta saatavan palvelun pitää olla korkealaatuista ja tehokasta. Joten, kun asiakas kokee saaneensa ensiluokkaista palvelua kanavassa kuin kanavassa ja hänen asiointihistoriansa tunnetaan hyvin, tarjolla on erinomainen mahdollisuus myydä lisää palveluita.

 

Salesforce Omni-Channelin ansiosta kaikki asiakastieto on yhdessä paikassa

Omni-Channelin työkalut antavat asiakkaalle mahdollisuuden käyttää useita kanavia yhteydenottoon. Ratkaisu on yhtenäinen ja yhdestä paikasta hallittava.

Esittelemme mielellämme Salesforce Omni-Channelin mahdollisuuksia demon merkeissä!

  • Benemen tuo Salesforce Omni-Channel -kokonaisuuteen puhelut, puheluiden reitityksen, puhelujonojen hallinnan sekä operaattori-infrastruktuurin pilvipalveluna mobiili- ja kiinteän verkon liittymiin.
  • Toiminnallisuus kattaa avoimen CTI-integraation, monikanavaisuuden (Omni-Channel), soittopyyntöjen käsittelyn, puhelujen tallennuksen, IVR:n (Inter active voice response), ennaltamääriteltävät työnkulut ja raportoinnin.

VARAA AIKA DEMOLLE

 

Tehokasta johtamista

Liiketoiminnan nykyaikaisessa johtamisessa on tärkeää, että kaikki asiakkaiden ostopäätöksiin liittyvää tieto on yhdessä ympäristössä ja se ohjaa reaaliaikaisesti organisaation toimintaa.

Koska valtaosa asiakaspalvelun työstä tapahtuu edelleen puhelimessa, tulee myös tästä kanavasta saada asiakastieto ja tarvittaessa myös puhelujen sisältö ja/tai sentimentti talteen. Benemen on ainoa pohjoismainen toimija, jolla on kyvykkyys tarjota Salesforcen palveluun mahdollisuus datan keräämiseen ja analysoimiseen myös puheluista.

Puhekanava Salesforce Omni-Channelin ytimessä

Puheominaisuuksilla Omni-Channel asiakaspalvelua ilman kompromisseja.

Käytännössä Benemenin ratkaisu auttaa yrityksiä kohtaamaan asiakkaita puhelimessa tehokkaasti ja henkilökohtaisella tavalla: jo ennen kuin asiakaspalvelija vastaa puheluun, saa hän näytölleen kattavat tiedot asiakkaasta ja tämän aiemmista asiakaskohtaamisista yrityksessä, sekä parhaimmillaan myös ohjeistuksen siitä, miten ratkaista tilanne tai myydä lisää.

Seuraava kehitysaskel on analysoida puheluiden sisältöä tekoälyn avulla, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan entistäkin parempia asiakaskokemuksia. Myös tätä ajatellen yritysten kannattaakin kerätä puheludata samalla tavalla tietovarastoon kuin muukin asiakastieto.

Kerromme mielellämme lisää!

VARAA AIKA DEMOLLE

Pinterest
Benemen logo

Benemen:n tarjonta

Asiakkuudenhallinta CRM

Lisätietoja

Benemen:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Benemen:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Benemen:n Asiakkuudenhallinta CRM -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiLähiTapiola Pääkaupunkiseutu valitsi Benemenin pilvipalvelun

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu sai Benemenin avulla älykkäästä kontaktienhallinnasta konkreettisia hyötyjä – keskikauppa Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, +12 muutaPilvipalvelut / SaaS, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Toteutustyö, asiakaskokemus, crm konsultointi, call center, Contact Center, SaaS, Cloud Technology, älykäs reititys, intelligent routing

VideoTunnetko asiakkaittesi tarpeet?

Jokaisessa yrityksessä kohdataan asiakkaita eri paikoissa ja kanavissa. Valitettavan usein näistä kohtaamisista ei jää Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Pilvipalvelut / SaaS, +6 muutaTekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoliikennepalvelut, Digitalisaatio, asiakaskokemus, tekoäly, Crm

BloggausMobiilivaihde yritykseen? Kokosimme ostajan-oppaan avuksesi. Muista ottaa nämä asiat huomioon

Mikä on mobiilivaihde? Mobiilivaihteella ei ole virallista määritelmää, mutta useimmiten sillä tarkoitetaan operaattorin Lue lisää..

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, +19 muutaIntegraatiot, Ketterät menetelmät, It-infrapalvelut, Laadunvarmistus, Android, Microsoft, Open source, Pankki ja vakuutus, Kauppa, Järjestöt ja yhdistykset, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, asiakaskokemus, Asiakaskeskeisyys, pilvipalvelut, Asiakaskokemuksen johtaminen, palvelukokemus, mobiilivaihde

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia