Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Salesforce-integraation avulla parannat asiakaspalvelua ja lisäät tuottavuutta

post_image
Tarjonta

Salesforce-integraatiossa tuot puhekanavan mukaan CRM-järjestelmään

Palvelumme tunnistaa soittajan ja ohjaa puhelut oikealle henkilölle CRM-tiedon perusteella. Tunnistamisen avulla näet heti oleelliset tiedot soittajasta ja voit tarjota entistä henkilökohtaisempaa palvelua.

salesforce_logo_web.png

 

Laadukkaan asiakaskokemuksen ytimessä on asiakaskommunikaatio ja koko yrityksen kattava luotettava asiakastieto, jota hallitaan reaaliaikaisesti.

Asiakkaan kanssa kommunikoidaan useissa eri kanavissa. Puhelinta käytetään edelleen yleisimmin. Lisäksi digitaaliset kanavat kuten e-mail, chat ja some kasvattavat osuuttaan yhteydenpidossa jatkuvasti.

Blog_CTA.jpg

Asiakastietoa hallitaan CRM-järjestelmässä ja tietoa on perinteisesti ylläpidetty manuaalisesti kirjaamalla sinne asiakkaaseen liittyvät toimenpiteet ja tapahtumat. Asiakaskommunikaatioon ja asiakastiedon ylläpitoon käytetään usein erillisiä järjestelmiä, joilla ei ole yhteyttä toisiinsa.

Yksi yhtenäinen ratkaisu

Benemen on kehittänyt Salesforce CRM-järjestelmään ratkaisun, jossa asiakastiedon hallinta Salesforcessa ja kommunikointi puhelimessa tapahtuvat yhdessä ja samassa paikassa. Näin sekä asiakaspalvelijat että myyntihenkilöt voivat soittaa ja ottaa vastaan puheluita suoraan Salesforce Sales ja Service Cloud -palvelussa. Lue lisää

Älykäs puhelureititys

Jo ennen kuin asiakkaan puheluun vastataan Benemenin älykäs puhelunreititys osaa automaattisesti aukaista Salesforcessa asiakkaan tiedot joko asiakaspalvelijan tai myyjän näytölle. Asiakastietoja ei siis tarvitse enää erikseen hakea monivaiheisilla hakutoiminnoilla. Toisaalta jos soittajan tietoja ei ole vielä syötetty Salesforceen, uudesta numerosta tulevan soittajan tiedot saadaan kätevästi tuotua tätä kautta järjestelmään. Kun taas soitetaan asiakkaalle, tapahtuu se asiakaskortista yhdellä klikkauksella, ja puhelussa sovitut toimenpiteet saadaan saman tien dokumentoitua oikealle kontaktille ja asiakkaalle.

Kaikista puhelutapahtumista jää automaattisesti merkintä Salesforcen aktiviteettihistoriaan. Nämä tiedot ovat käytettävissä esimerkiksi asiakashistorian ja myyntihankkeiden seurantaan tai muihin raportointitarkoituksiin. Lisäksi mukaan on mahdollista liittää puheluiden tallennusominaisuus, jos tätä halutaan erikseen hyödyntää vaikkapa asiakaspalvelun kehittämisessä.

Tehosta vastausaikaa

Nopeammat vastausajat yhdistettynä oikeaan asiakastietoon parantavat asiakaskokemusta ja työn tehokkuutta. Automaattisen dokumentoinnin myötä raportointitieto on kattavaa ja luotettavaa. Näin yritys saa suuremman hyödyn asiakaskommunikaation ja asiakastiedon yhdistämisestä kuin mitä erillisistä toiminnoista olisi mahdollista saada.

Puheominaisuudet Salesforceen

Benemen CloudCTI for Salesforce on lisäpalvelu Salesforce Sales ja Service Cloud -ympäristöön, jolla tuot puhekanavan osaksi monikanavaisuutta.

Benemen CloudCTI-palvelun liittäminen näihin molempiin on yhtä helppoa ja yksinkertaista kuin minkä tahansa standardin mukaisen laajennuksen tekeminen Salesforceen. Käyttöönottoon ei myöskään tarvita monimutkaisia ja pitkiä integrointiprojekteja. Benemen Cloud CTI on saatavilla Salesforce AppExchange Storesta.

official_badge_AppExchange_light_RGB_web.png

 

Autamme mielellämme organisaatiotasi ottamaan täyden hyödyn irti Salesforcesta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö

Pinterest
Benemen logo

Benemen:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Benemen:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Benemen:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Benemen:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Benemen kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia