Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavuus - auditointi ja raportti uusimpaan WCAG-kriteeristöön pohjautuen

post_image
Tarjonta

Geniem - Saavutettavuuden arviointipalvelu

Digitaalinen saavutettavuus, toiselta termiltään esteettömyys on nykypäivän sivustojen perusominaisuus. Kehitimme palvelun, jolla sivustosi saavutettavuuden taso testataan, arvioidaan ja raportoidaan. Autamme löytämään verkkopalvelustasi ongelmakohdat, jotka voivat heikentää digitaalista näkyvyyttäsi.

Teemme auditoinnin uusimpaan, kansainväliseen WCAG-kriteeristöön pohjautuen. Testaamme, analysoimme ja raportoimme ongelmakohdat ammattitaidolla ja taatulla laadulla.

Auditoinnin toteuttaa saavutettavuusjohtajamme Daniel Koskinen (kuvassa etualalla). Danielilla on kokemusta standardienmukaisesta, saavutettavuuden ja käytettävyyden huomioivasta web-kehityksestä jo lähes 20 vuoden ajalta ja hän on IAAP CPWA-sertifioitu saavutettavuusasiantuntija.

Danielin viimeisimpiä asiakasprojekteja: Vaasan uusi verkkopalvelu, Mielenterveyden keskusliitto, Maatalousyrittäjien eläkelaitos, Tampereen korkeakouluyhteisön kotisivukone, NoHo ja OAJ.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Geniemin Sales Lead Jussi Rajamäki

Jussi Rajamäki, Sales Lead

jussi.rajamaki@geniem.com

+358 46 923 5277

Pinterest
Geniem Oy logo

Geniem Oy:n tarjonta

Auditointi

Lisätietoja

Geniem Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Geniem Oy:n tarjontaa

Geniem Oy:n Auditointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia