Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Saavutettavuus - auditointi ja saavutettavat sivut WCAG-kriteerien mukaisesti

post_image
Tarjonta

Saavutettavuus on nykypäivänä tärkeä osa verkkopalveluita

Me Verkkovaraanissa toteutamme WCAG 2.1-standardin mukaisesti saavutettavia verkkopalveluita. Teemme myös saavutettavuusauditointeja, joissa asiakkaan sivustojen nykyinen tila sekä saavutettavuuden puutteet kartoitetaan kattavasti.

Saavutettavuus on olennainen osa käyttäjäystävällisyyttä ja verkkosivukävijöiden palvelemista

Noin viidennes suomalaisista verkon käyttäjistä edellyttää palvelulta saavutettavuutta ja loputkin hyötyvät siitä. Se on organisaatioiden tapa varmistaa, että verkkopalveluiden käyttäjät eivät käänny pois, koska eivät pysty käyttämään palvelua tai löydä etsimäänsä tietoa helposti. Uskomme, että saavutettavuus on uusi responsiivisuus, jota ennen pitkää odotetaan oletuksena verkkosivuilta.

Saavutettavuusauditointi

Asiakas saa auditoinnista havainnollisen raportin, saavutettavuusselosteen sekä ymmärryksen saavutettavuuteen vaikuttavista asioista ja siitä, miten saavutettavuutta voidaan parantaa.

Auditoinnissa sivustoa verrataan lain edellyttämiin WCAG:n 2.1-standardin kriteereihin. Asiantuntijamme hyödyntävät auditoinnissa niin työkaluja kuin manuaalista testausta. Osana auditointia tarjoamme sivuille saavutettavuusselosteen.

Saavutettavat verkkosivut

Auditointien lisäksi Verkkovaraani toteuttaa alusta lähtien saavutettavat verkkopalvelut. Helpoimmalla pääseekin, kun huomioi saavutettavuuden jo sivuston perustamis- tai uudistamisvaiheessa.

Huomioimme saavutettavuuden kaikissa verkkosivuprojekteissamme. Silloin, kun asiakas toivoo, varmistamme, että sivut vastaavat täysin lain määrittämiin saavutettavuuskriteereihin. Tutustu toteuttamiimme saavutettaviin sivustoihin kuten YTHS:n, Pitäjänmäen putkisaneerauksen ja Keskustanuorten kotisivuihin.

Tutustu tarkemmin verkkosivujen saavutettavuuteen! Tutustu myös verkkosivujen saavutettavuusauditointiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jesse Kivialho, toimitusjohtaja

jesse.kivialho@verkkovaraani.fi

+358 50 46 123 46

Pinterest
Verkkovaraani Oy logo

Verkkovaraani Oy:n tarjonta

Auditointi

Lisätietoja

Verkkovaraani Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Verkkovaraani Oy:n tarjontaa

Verkkovaraani Oy:n Auditointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Verkkovaraani kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia