Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Säästöä tiedon yhdistämisellä

post_image

TarjontaIntegraatiolla eli tiedon yhdistämisellä voi säästää paljon työtunteja sekä rahaa, kun esimerkiksi samaa tietoa ei tarvitse tallettaa kahteen eri paikkaan. Karulla uskotaankin vakaasti siihen, että datan tulisi kulkea vaivatta järjestelmien välillä.

Integraatiot ovat ydinosaamistamme. Meillä on laajaa kokemusta erilaisista rajapinnoista, joita tarvitaan, kun järjestelmien välille rakennetaan siltoja.

Toteutamme integraatiot asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. Luotamme tiiviiseen ja avoimeen yhteistyöhön, mutta samalla asiakkaan ei itse tarvitse huolehtia teknisistä yksityiskohdista. Pyrimme myös pitämään ratkaisut käyttäjän näkökulmasta yksinkertaisina.

Pinterest
Karu Software Oy logo

Karu Software Oy:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Karu Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Karu Software Oy:n tarjontaa

Karu Software Oy:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Karu Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia