Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Raportointi- ja analytiikka

post_image
Tarjonta

Laadukas raportointi pohjautuu organisaation yhteiseen, kattavaan tietopohjaan ja huomioi eri käyttäjien tarpeet. Johto, itsepalvelukäyttäjät, asiantuntijat ja analyytikot saavat tarvitsemansa tiedon halutussa muodossa ja haluamillaan välineillä helposti.

Cerion tukee ketterää lähestymistapaa raportointiin. Tarjoamme laajan valikoiman tiedon jalostamisen ratkaisuja:

Roolipohjaiset työpöydät

Työpöytäratkaisussa luodaan ylätason näkymiä, joiden avulla eri käyttäjät saavat nopean yleiskuvan liiketoiminnan tilanteesta havainnollisten raporttien muodossa. Työpöytäratkaisuissa voidaan myös seurata strategisesti tärkeiden mittareiden toteutumista.

Tiedon visualisointi

Visualisointi helpottaa tietojen ymmärtämistä ja asioiden havainnointia eri näkökulmista raakadataan verrattuna. Poikkeamien, vastausten ja muiden liiketoiminnan ilmiöiden tarkasteleminen on nopeaa ja intuitiivista.

Raportointi

Päivittäistä toimintaa sekä tilastointi- ja muita juridisia vaatimuksia tukeva raportointi on välttämätöntä kaikissa organisaatioissa. Raportointia voidaan nykyaikaistaa esimerkiksi itsepalveluportaaleilla ja mobiiliratkaisuilla.

Analytiikka

Analytiikka on tiedon edistynyttä ja monipuolista hyödyntämistä syy-seuraussuhteista ennakoitiin ja optimointiin. Modernit analytiikkaratkaisut tukevat itsepalvelua, jolloin käyttäjä voi tehdä itse analytiikkaa olemassa olevista tiedoista. Käytämme MS BI-teknologioita, Qlikview- ja Tableau-ohjelmia.

Pinterest
Cerion Solutions Oy logo

Cerion Solutions Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Cerion Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Cerion Solutions Oy:n tarjontaa

Cerion Solutions Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Cerion Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia