Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi.

post_image
Tarjonta

Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat usealle meistä luontevin tapa asioida. Palvelut ovat siirtymässä yhä useammalla toimialalla mobiiliin ja muuttuvat kovaa vauhtia henkilökohtaisemmiksi ja reaaliaikaisemmiksi. Verkottamalla erilaisia asioita, kuten maksurajapinnan tai vaikkapa IoT laitteita, voimme luoda mobiilin ympärille aivan uusia palvelukonsepteja.

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät asiakkaasi. Designerimme luovat silmiä hivelevän käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi. Tyypillisesti sovellukseen on hyvä lisätä analytiikkaa, jotta ymmärrät paremmin, miten palveluasi käytetään. Me huolehdimme, että sovelluksen taustajärjestelmät pyörivät, alustayhteensopivuus eri laitteiden välillä toimii ja että palvelusi on saavutettava.

Kiinnostuitko? Jutellaan.

Pinterest
Elenium Oy logo

Elenium Oy:n tarjonta

Webkehitys

Lisätietoja

Elenium Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Elenium Oy:n tarjontaa

Elenium Oy:n Webkehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elenium kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia