Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehitystä ketterästi ja ammattitaidolla

post_image
Tarjonta

Web-kehitys

Moni asia hoituu nykyään verkossa jonkin digitaalisen palvelun avulla - näin on myös tulevaisuudessa. Autamme sinua muotoilemaan uuden verkkopalvelun, joka kasvattaa liiketoimintaasi ja sitouttaa asiakkaasi. Kehitämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun ketterin menetelmin tai vahvistamme kehitystiimiäsi joustavilla asiantuntijoilla. Me Eleniumilla tiedämme, miten verkkopalvelu rakennetaan laadukkaasti.

Mobiili-kehitys

Rakennamme räätälöityjä mobiilisovelluksia, joilla säväytät käyttäjäsi. Designerimme luovat upean käyttökokemuksen ja kokeneet kehittäjämme toteuttavat sen modernein teknologioin valmiiksi applikaatioksi. Toteutamme sovellukset Android ja IOS yhteensopiviksi ja hyödynnämme usein pilviratkaisuja.

Integraatiot

Toteutamme integraatioratkaisun sinulle joko paikallisesti tai julkipilvessä liiketoimintatarpeidesi mukaan. Hallitsemme erilaiset integraatioarkkitehtuurit: point-to-point, integraatioväylä ja api-arkkitehtuuri.

Pinterest
Elenium Oy logo

Elenium Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Elenium Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Elenium Oy:n tarjontaa

Elenium Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elenium kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia