Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Projektit haltuun työajanseuranta ja töiden seuranta -ratkaisuilla

post_image
Tarjonta

REAALIAIKAISTA TYÖAJAN- JA TÖIDEN SEURANTAA

JotBar-työajanseuranta rekisteröi henkilöstön päivittäiset työajat ja kohdistaa työajan kustannuspaikoille, osastoille ja projekteille.

JotBar- töiden seurannalla saadaan tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa henkilöstön työajan käytöstä. Työajanseuranta toimii reaaliaikaisesti ja kattaa niin liukuvat kuin joustavatkin työajat. Työaikaa analysoimalla voidaan parantaa henkilöstön työtehoa sekä selvittää mahdollisia piilokustannuksia. Järjestelmä erittelee käytössä olevat lisät, liukumat, joustot, poissaolot, saldokertymät ja tuntityöt. Työntekijän tarvitsee ainoastaan leimata.

 • TIEDOT SIIRTYVÄT SUORAAN PALKANLASKENTAAN
 • Kaikki JotBarin keräämät tiedot voidaan ajaa suoraan palkanlaskentaohjelmistoon, jolloin yritys pääsee eroon tuntikirjanpidosta sekä manuaalisista tietojen siirroista palkanlaskentaan. Järjestelmä tulkitsee eri toimialojen työehtosopimuksia ja yrityskohtaisia toimintamalleja.
 • TYÖAJAN AUTOMATISOINTI NOPEUTTAA PERINTEISTÄ TYÖAIKALEIMAUSTA
 • JotBar-järjestelmän ansiosta aikaa säästyy päivä-, viikko-, ja vuositasolla. Kun tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmän sisällä, perinteistä tuntikirjanpitoa sekä manuaalista tietojen siirtoa ei enää tarvitse tehdä.
 • Työaikaa voi myös leimata automaattisesti. Automaattinen työaikaleimaus on yleistyvä menetelmä, joka perustuu yleensä työsuunnitelmaan, jossa työntekijä leimaa järjestelmään vain poikkeavat tilanteet.
 • MITÄ TYÖAIKALAKI VELVOITTAA?
 • Työtuntien seuranta ja dokumentointi on lain vaatima velvollisuus. JotBar-työajanseurantajärjestelmän avulla työaikalaissa ja työsopimuksessa määritelty työaika sekä poikkeamat voidaan näyttää toteen luotettavasti, helposti ja nopeasti.
 • JOTBAR AUTTAA MYÖS LIUKUVAN TYÖAJAN HALLINNASSA
 •  JotBar-työajanseurantajärjestelmä tarjoaa parhaat ratkaisut ja työkalut liukuvan työajan hallintaan. Monessa työyhteisössä on sovittu paikallisesti liukuvan työajan käytöstä, jolloin työntekijä voi itse päättää työpäivänsä pituuden sovittujen rajojen sisällä.
 • JotBar-työajanseurantajärjestelmä mahdollistaa erilaisten työaikapankkimallien hallinnoinnin ja ylläpidon. Työaikapankki tarkoittaa työn ja vapaa-ajan tasoittumisjärjestelmää, joka on käytössä monessa organisaatiossa.
 • LÄPINÄKYVYYTTÄ TUOTANTOKUSTANNUKSIIN
 • Yrityksen kustannuslaskentaan JotBar- töiden seuranta tuo täysin uuden ulottuvuuden. Sen ansiosta toteutuneita työtunteja päästään vertaamaan tuotantosuunnitelmiin. Tuotannon teholaskenta ja urakkalaskenta saadaan pohjautumaan todelliseen toteumaan, kun mukaan saadaan täsmälliset työkustannukset.
 • TOIMIVAT LEIMAUSTAVAT ERI TYYPPISIIN TÖIHIN
 • JotBar-teknologia mahdollistaa monet eri leimauskäytännöt. Reaaliaikaisten työn leimauksien lisäksi työaikakirjauksia on mahdollista tehdä myös ennakkoon ja jälkikäteen.

Lue lisää työajanseurannasta ja töiden seurannasta sivuillamme, tai ota meihin yhteyttä! Autamme teitä löytämään juuri yrityksellenne sopivan ratkaisun.

Pinterest
JotBar Solutions Oy logo

JotBar Solutions Oy:n tarjonta

Projektinhallinta

Lisätietoja

JotBar Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta JotBar Solutions Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Projektinhallinta

JotBar Solutions Oy:n Projektinhallinta -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

JotBar Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia