Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Privecall TX turvalliseen kommunikointiin

post_image

TarjontaPrivecall TX on laite suojattuihin äänipuheluihin ja pikaviestintään, joita voi käyttää wifi yhteyden kautta. Privecall TX päätelaite ja ohjelmisto ovat puhtaasti avoimen lähdekoodin ratkaisuja.

Toisin kuin älypuhelimet ja niiden käyttöjärjestelmät, Privecall TX on suojattu kaikilta tyypillisimmiltä haavoittuvuuksilta ja tiedon vakoilulta. Laite on tarkoitettu liiketoiminta- ja operaatiokriittiseen kommunikointiin suljetun ryhmän sisällä.

Privecall TX toimii myös verkoissa ja maissa joissa mm. VPN yhteyksiä valvotaan ja rajoitetaan. Tiedonsiirtoteknolgia ei perustu PKI/CA, VPN eikä VoIP teknologioihin, mikä lisää tiedonsiirron turvallisuutta ja käyttäjien yksityisyyttä eritoten äänipuheluissa.

Privecall TX päätelaite ja sen ohjelmisto on myös suunniteltu forensiikka tutkimuksia ajatellen turvalliseksi, eikä se paljasta käyttäjänsä identitettiä tai viestinnän sisältöä mitenkään jos se joutuu vääriin käsiin. Järjestelmä ei myöskään sisällä keskitettyä palvelua tai tilaajatietokantaa, jonka toiminnan voisi estää tai tiedon varastaa.

Privecall TX datansiirto perustuu XXLSEC ratkaisuun suojatussa tiedonsiirrossa, eikä se tällöin myöskään paljasta meta dataa selkokielisenä tiedonsiirtolinjalla. Tämä lisää käyttäjien yksityisyyden suojaa. Lue lisää suojauksesta täältä: https://critical.xxlsec.com/encryption/

Ratkaisu on erityisesti suunniteltu käyttäjille, jotka eivät luota älypuhelinten ja niiden applikaatioiden tuottamaan turvallisuuteen kommunikoinnissa.

Pinterest
XXLSEC Oy

XXLSEC Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

XXLSEC Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta XXLSEC Oy:n tarjontaa

XXLSEC Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

XXLSEC kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia