logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilviratkaisut vauhdittavat liiketoimintaa ja tuovat säästöjä IT-kuluihin

post_image

TarjontaSkaalautuvat ja modernit pilvipalvelut ovat keskeinen tekijä menestykselle. Autamme asiakkaitamme pilvitransformaatiossa modernisoimalla asiakkaan IT-infrastruktuuria pilvipohjaisilla palveluilla. Rakennamme Azure- / Amazon (AWS) -pilvipalveluiden varaan uudenlaisia sovelluksia, jotka helpottavat ja tehostavat asiakkaiden päivittäistä työtä tai uusien palvelujen käyttöönottoa.

Olemme Microsoftin ohjelmistokehitys- ja Cloud Platform -kumppani ja kehitämme asiakkaille innovatiivisia ohjelmistoja ja vaativia IT-infrastruktuureja erityisesti Azureen. Lue lisää. Microsoft Azuren lisäksi meiltä löytyy osaamista myös Amazon Web Services (AWS) -pilvipalvelujen toteuttamiseen.

Tarjoamme täyden palvelun pilviratkaisut asiakkaan tarpeiden perusteella. Autamme asiakkaita SaaS-palveluiden (Software as a Service) käyttöönotossa ja integroinnissa yrityksen olemassa oleviin järjestelmiin ja infrastruktuuriin. Lisäksi meillä löytyy osaamista myös monimutkaisiin hajautettuihin hybridipilviratkaisuihin, jossa integroimme ja laajennamme asiakkaan nykyistä IT-infrastruktuuria pilveen.

Softabilityn asiantuntijat hyödyntävät Azurea monipuolisesti kehitysalustana (Platform as a Service, PaaS) toteuttaessaan esimerkiksi webbisovelluksia, tietokantoja, analytiikkaa, mobiilisovelluksia tai koneoppimista hyödyntäviä sovelluksia pilvipalveluina asiakkaille. Azure-pilvipalvelualustalle integroitujen palveluiden valikoima on todella laaja ja se kasvaa koko ajan. Azure-asiantuntijamme ovat edelläkävijöitä Azure-pilvialustan ja sen mahdollistamien palveluiden hyödyntämisessä sekä Azuren pohjalle rakennettujen pilvipalvelujen toteuttamisessa. Lisäksi heillä on vahva kokemus Azuren käytöstä virtuaalipalvelinten alustana (Infrastructure as a Service, IaaS).

Ota meihin yhteyttä, mikäli pilvipalvelut kiinnostavat tai haluat keskustella niiden hyödyistä organisaatiossasi!

Lisätietoa: https://softability.fi tai sales@softability.fi

Pinterest
Softability Group Oy

Softability Group Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Softability Group Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Softability Group Oy:n tarjontaa

Softability Group Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Siirry Softability Group Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tekstiviestien käyttö yritysviestinnässä kasvaa – SMS:n seuraava sukupolvi voi tuoda uusia ulottuvuuksia mobiiliviestintään
Is this the most beautiful event in the world?
Meeshkan voitti Slush 100 pitchauskilpailun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia