Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalvelut

TarjontaPilvipalvelut ovat verkossa tarjottavia palveluita ja resursseja, jotka ovat joustavasti laajennettavissa. Yrityksesi tiedot ja ohjelmistot sijaitsevat oman palvelimen sijasta pilvipalvelua tarjoavan yrityksen palvelimella. 

Tarjoamiamme julkisia pilvipalveluita ovat Microsoftin Azure sekä Amazonin AWS. Näiden lisäksi kauttamme saa Office 365 ja Microsoft 365- lisenssejä sekä apua niiden tehokkaaseen ja oikeaoppiseen käyttöön.

 

Julkinen pilvi – Maksa vain käytöstä-

Julkinen pilvi on hyvä valinta silloin, kun tarvitset skaalautuvaa ja joustavaa kapasiteettia eivätkä latenssi- ja laskentatehovaatimukset ole kriittisiä. Pilvipalveluiden lisensointi on helppoa ja niiden käyttöönotto nopeaa. Julkisen pilven osalta maksat vain käytön mukaan. Kauttamme on mahdollista saada Azuren ja AWS:n palveluita. Voimme halutessanne suunnitella ja toteuttaa nykyisen ympäristösi siirron pilveen.

 

Microsoft 365 ja Office 365                      -Tee arjestasi helpompaa-

Office 365 on Microsoftin pilvestä tuotettu digitaalinen työympäristö helpottamaan yritysten arkea. Office työpöytäsovelluksia ovat esimerkiksi Outlook, Word, Excel, Teams, Sharepoint ja Onedrive.

Microsoft 365 puolestaan yhdistää Office 365:n luokan parhaan tuottavuuden yksinkertaiseen laitehallintaan ja tietoturvaan uudella tavalla. Microsoft 365 on ratkaisu silloin, kun haluat saada kaikki tuottavuushyödyt irti kustannustehokkaasti lisäten samalla yrityksenne tietoturvaa, esimerkiksi kaksivaiheisella tunnistautumisella.

Meiltä Otaverkosta saat kattavan kokonaispalvelun, johon kuuluvat sähköposti, chat- ja tyhmätyösivut, pilvitallennus, laitehallinta, sovellushallinta, laitteet, laitteiden asennus sekä kokonaistietoturvaa laitteisiin, dataan ja viestintään. Kokonaisuus räätälöidään tarpeidenne mukaan. Palveluun sisältyy niin suunnittelu kuin ratkaisun toteuttaminenkin,

Tarjoamme lisenssien ja kokonaispalvelumme lisäksi koulutusta ja suomenkielistä tukea, jotta uusien ominauuksien käyttöönotto sujuu mahdollisimman vaivattomasti, ja saatte varmasti kaikki tuottavuushyödyt irti.

Hybridipilvi                      -Lisää joustavuutta-

Hybridipilvi- ratkaisuissa voidaan hyödyntää useita eri ratkaisuja, aina julkisista pilvipalveluista Otaverkon konesalipalveluihin ja virtuaalipalvelimiin sekä on-premise-palveluihin. Hybridipilviratkaisut lisäävät joustavuutta ja auttavat kohdentamaan ohjelmistot ja datat juuri niille tarkoituksenmukaisimmille alustoille. Parhaimmillaan hybridipilviratkaisut tuovat yrityksellesi kustannustehokkuutta ja parempaa hallittavuutta. 

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia