logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pilvipalvelut

TarjontaPilvipalvelujen hyödyt IT-järjestelmien kehitykselle ja operoinnille ovat merkittävät. Poplatek on virallinen Amazon Web Services -partneri. Olemme erikoistuneet liiketoimintakriittisten järjestelmien kehittämiseen ja ylläpitoon sekä AWS-tietoturvaan. AWS-sertifioidut asiantuntijamme auttavat pilviratkaisujesi koko elinkaaren ajan, ja ylläpitotiimimme operoi sekä valvoo AWS-ympäristön järjestelmiä 24/7.

Säästökartoitus

Selkeitä säästöjä heti kättelystä. Poplatekin AWS-pilvipalvelujen säästökartoitus osoittaa organisaatiosi sisältä sellaiset työkuormat, sovellukset ja prosessit, joiden vienti pilveen tuottaa välitöntä kilpailuetua ja säästöä.

Pilvipalvelujen konsultointi ja määrittely

Pilvistrategialla AWS-palvelujen koko potentiaali kerralla haltuun. Määritämme kanssasi toimintatavat, prosessit ja työkalut, jotka mahdollistavat pilvipalvelujen nopean käyttöönoton ja rakennamme arkkitehtuurille selkeän kehittämisstrategian. Autamme tehostamaan pilvipalvelujen hyödyntämistä sekä viemään järjestelmiä entistä laajemmin pilveen.

Migraatio

Hallittu siirtymä on pilvipalvelujen a ja o. Osaava ja kokenut AWS-tiimimme vie työkuormasi sujuvasti pilveen. Huolellinen ennakkosuunnittelu ja riskien määrittely sekä täsmällinen aikataulutus minimoi käyttökatkot. Vaiheittainen eteneminen takaa, ettei muutoksesta aiheudu haittaa palvelun käytölle ja liiketoiminnalle.

DevOps-kehitys ja pilvipalvelujen ylläpito

DevOps-mallilla kustannustehokkuutta ja ketteryyttä pilvessä. DevOps-mallissa ohjelmistokehitys ja sovelluksen ylläpito pilvessä ovat yksissä käsissä. Mallimme parantaa palvelujesi toimintavarmuutta, alentaa kustannuksia ja mahdollistaa automaation hyödyntämisen ohjelmistokehitysprosessin eri vaiheissa. Toimintatapamme ansiosta palvelujesi jatkokehitys on nopeampaa, päivityksiin ei tule katkoksia ja uusia ominaisuuksia saadaan tuotantoon vaikka päivittäin.

Pilvipalvelujen valvonta

Automatisoitu ja pitkälle kehitetty valvonta takaa pilvipalvelujesi toimintavarmuuden. Kokenut tiimimme valvoo AWS-ympäristösi toimintaa ja tietoturvaa kellon ympäri. Päivystämme sovelluksia, tietokantoja ja verkkoyhteyksiä puolestasi ja varmistamme järjestelmän saatavuuden ja nopean reagoinnin poikkeustilanteissa. Tietoturva on meille tärkeää – reagoimme tietoturvapoikkeamiin välittömästi, jotta verkkoympäristösi pysyy turvallisena.

Kiinnostuitko?

Kysy lisää Jukalta:

Jukka Nokso-Koivisto

+358 50 328 0046

jukka.nokso-koivisto@poplatek.fi

Pinterest
Poplatek Oy

Poplatek Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Poplatek Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Poplatek Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Poplatek Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Siirry Poplatek Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle?
Microsoft Dynamics 365-alustan mahdollisuudet aukeavat Digian Ratkaisuverstaalla
Pallaksen autiotuvalla syntyi tähtienvälinen ohjelmistoyritys, joka tuo freelancer-kulttuuria yritysmaailmaan

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia