Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvipalveluratkaisut mahdollistavat uusien palveluiden kustannustehokkaan ja joustavan kehittämisen

post_image

TarjontaPilvipalveluratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan, joustavan ja skaalautuvan tavan uusien palveluiden kehittämiseen. Autamme asiakkaitamme löytämään erilaisista vaihtoehdoista omiin tarpeisiinsa sopivat ratkaisut, työkalut ja teknologiat, ja varmistamme, että pystyt soveltamaan pilviratkaisuja liiketoimintaasi. Tarjoamme esimerkiksi AWS- ja Azure-palveluita ja tarvittaessa toteutamme koko palvelun avaimet käteen -mallilla.

Asiantuntijamme auttavat kartoitus-, suunnittelu- ja käyttöönottovaiheessa oman liiketoimintasi kannalta parhaan ratkaisun rakentamisessa. Saat meiltä kattavat pilvipalvelut, niihin liittyvän operoinnin ja hallinnan, raportoinnin ja analytiikan sekä DevOps-asiantuntemusta. Kehitämme palveluitasi kanssasi jatkuvasti ennakoivan toimintamallimme sekä analytiikan avulla.

Tarjoamme täyden palvelun Amazon Web Services- ja Azure-ratkaisut sekä operoimme palveluita myös Solitan Private Cloudissa tai erilaisina hybridiratkaisuina. Sertifioidut asiantuntijamme ja kattava työkalupakkimme varmistavat palvelun toimivuuden, saatavuuden ja tietoturvan. Hyödynnämme ennakoivaa analytiikkaa vähentämään turhia hälytyksiä ja parantamaan palvelun laatua ja saatavuutta. Tehokas raportointi ja analysointi sekä läpinäkyvyys mahdollistavat nopean reagoinnin muutoksiin tai ongelmakohtiin.

Autamme sinua pilvistrategian luomisessa, uusien mahdollisuuksien tunnistamisessa, pilveen siirtymisen suunnittelussa, liiketoimintamallissa ja muutoksen eteenpäin viemisessä.

Lue lisää aiheesta pilvipalveluratkaisuistamme >

Pinterest
Solita Oy logo

Solita Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Solita Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Solita Oy:n tarjontaa

Solita Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Solita kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia