Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilviarkkitehtuurin modernisointia, vahvaa Kubernetes osaamista

post_image

TarjontaVakaan skaalautuvan infrastruktuurin luomisessa ei ole niinkään kyse luovuudesta, vaan kovalla työllä kerätystä osaamisesta. Cloud DevOps -palveluportfoliomme sisältää jokaisen vaiheen infrastruktuurin nykyaikaistamiseksi: pilvimigraatioista, kontitukseen, Kuberneteksen pystytykseen ja automatisoituun CI/CD-putkeen. Tarjoamme apuamme joustavasti, projekti kerrallaan. Huippuasiantuntijamme ovat soiton tai viestin päässä, milloin vain käytettävissänne nopeaan nykytilanteen arviointiin tai vinkkeihin seuraavia edistysaskeleita varten.

Kubernetes on viime aikoina vallannut infrastruktuuriskenen ryminällä. Monet asiakkaistamme ovat siirtyneet itsekorjaavaan ja helposti skaalautuvaan klusteri-infrastruktuuriin. Tiimimme sertifioiduilla Kubernetes administraattoreilla on vankka kokemus niin Kubernetesin pyörittämisestä useissa eri pilviympäristöissä kuin myös oman Kubernetes-klusterin pystyttämisestä. (Lue lisää: Kubernetes avuksi konttien hallintaan.)

Tiimistämme löytyy myös sertifioituja Google Cloud pilviarkkitehteja sekä OpenShift ja Rancher-asiantuntijoita. Rancher ja OpenShift ovat tämän hetken suosikkityökalumme Kubernetes-klusterien hallintaan.

MontelCare on managed cloud -palvelumme, jonka keskiössä ovat tarkasti testaamamme turvallisuuskäytännöt, jatkuva integraatio sekä huolellinen järjestelmän ylläpito ja valvonta 24/7.

Pinterest
Montel Intergalactic Oy logo

Montel Intergalactic Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Montel Intergalactic Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Montel Intergalactic Oy:n tarjontaa

Montel Intergalactic Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiM Roomin digitaaliset palvelut nykyaikaistettiin teknologiakumppanuutemme myötä

M Room tarjoaa asiakkailleen laadukkaita parturipalveluita ja tuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti miehille. M Room toimii Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Projektinhallinta, +25 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Maksaminen, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Webkehitys, Django, Javascript, PHP, Python, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Kubernetes, Docker, Container, terraform, flux

ReferenssiYeply: liikkuvan pyörähuollon digitalisaatio

Yeply on liikkuva pyörähuolto, joka nappaa pyöräsi huoltopakuun ja ilmoittaa tekstarilla, kun pyörä on korjattu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, +30 muutaTuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Google, Django, React, React Native, Javascript, Python, Linux, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, ICT-projektit, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, ketterä ohjelmistokehitys, Ohjelmointi

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Montel Intergalactic kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia