Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvialustat

post_image
Tarjonta

Pilvialustat

Pilvialustat ovat muuttaneet IT-infrastruktuurin hallintaa aiempaa ketterämmäksi. Modernit pilvialustat sisältävät helposti hyödynnettäviä valmisratkaisuja erilaisiin tilanteisiin, mm. ajoympäristöt, tietokannat, big data, machine learning ja DevOps. Pilvialustojen avulla palvelusi ylläpito ja kehittäminen on vaivattomampaa.

Teemme pilvimigraatioita olemassa olevista järjestelmistäsi, mikä pitkällä aikajänteellä tuo juostavuutta ja kustannussäästöjä nykyiseen IT-infrastruktuuriisi verrattuna. Autamme sinua sopivan pilvialustan valitsemisessa ja käyttöönotossa (GCP, Azure, AWS). Joskus pilviratkaisut tuottavat kustannussäästöjä lyhyessä ajassa, koska pilvessä resurssit voidaan allokoida resurssitarpeen mukaan. Hyödyt myös pilven tarjoamista data- ja tekoälymahdollisuuksia liiketoiminnassasi.

Kiinnostuitko? Jutellaan.

Pinterest
Elenium Oy logo

Elenium Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Elenium Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Elenium Oy:n tarjontaa

Elenium Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia