Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Pilvi- ja data-alustat

Tarjonta

Siirrä liiketoimintasi pilveen

Pilvi-infrastruktuurin avulla tarjoat parempia palveluja nopeammin ja tehokkaammin, ja nopeutat oman organisaatiosi kasvua, ketteryyttä ja tehokkuutta. Saavuttaaksesi nämä tavoitteet tarvitset kuitenkin oikeanlaiset tavoitteet. Me autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan pilvistrategian, joka auttaa organisaatiotasi siirtymään vanhoista menetelmistä uusiin, pilvipohjaisiin palveluihin.

Mitkä ovat pilvisiirron edut?

Pilvipalvelujen hyödyntäminen edellyttää muutosta ihmisten toiminnassa, käytetyssä teknologiassa ja orgaisaatiosi prosesseissa. 

Autamme organisaatiotasi kehittymään ja hyödyntämään pilvi- ja datainvestoinnista saatavaa lisäarvoa. Voimme auttaa niin käyttöönottostrategiassa kuin tiimien kehittämisessä ja toimintasuunnitelmien rakentamisessa. Tuloksena on joukko näppäriä, pilvivalmiita prosesseja, taitoja ja tavoitteita, jotka rakentavat perustan tulevaisuuden innovaatioille ja jatkuvalle automatisoidulle kehitykselle.

Rakenna moderni pilvi-infrastruktuuri- ja pilvihallintamalli

Tämän päivän toimintaympäristössä perinteinen infrastruktuuri ei pysy vauhdissa mukana muutoksen vauhdissa. Organisaatioilta vaaditaan muutakin kuin pelkkää siirtymää pilveen – ne tarvitsevat kokonaan uudenlaisen pilvipohjaisen mallin, joka mahdollistaa innovaatioita ja ketterän muutokseen.

Autamme sinua rakentamaan perustan innovaatioille suunnittelemalla ympäristösi uudelleen tukemaan kaikkia tavoitteitasi kustannusten hallinnasta kasvuun, tehokkuuden parantamiseen ja paljon muuhun.

Kuinka pilvi edistää dataa ja analytiikkaa?

Monilla organisaatioilla on valtavat tietomäärät, mutta tieto on lukittu jättimäisiin ja hitaisiin datavarastoihin, joista vastausten löytäminen on vaikeaa. Arvokkaan tiedon löydyttyä haasteeksi muodostuu sen hyödyntäminen tavalla, joka mahdollistaa uusiin mahdollisuuksiin tarttumisen, riskien havaitsemisen riskit ja toiminnan kehittämisen. 

Kehittyneen analytiikan ja koneoppimisen avulla autamme sinua rakentamaan ympäristön, jonka ansiosta organisaatiosi ihmiset löytävät oikeita vastauksia organisaatiosi kehittymisen kannalta tärkeisiin kysymyksiin. Rakennamme nopeita, tehokkaita pilvipohjaisia data-alustoja, jotka perustuvat optimoituun, tehokkaaseen data-analytiikkaan.

Julkisen pilvisiirron ja modernin pilvi-infrastruktuurin edut

Julkiseen pilveen siirtymällä mahdollistat kaikkien toimintasi osa-alueiden jatkuvan kehityksen. Kun käytät ja ylläpidät innovatiivisia sovelluksia, olet valmis ratkaisemaan kohtaamasi ongelmat ja tarjoamaan asiakkaillesi sekä työntekijöillesi parhaat palvelut. Ketteryys muuttuu tarpeiden mukaan.

Autamme varmistamaan, että käytät orgaisaatiosi menestymistä tukevia mittareita. Näin lisäät tehokkuutta, skaalautuvuutta, suorituskykyä ja joustavuutta sekä rakennat täysin uusia ominaisuuksia, jotka luovat kestävää etua ja arvoa sekä tuottavat parempia tuloksia asiakkaillesi ja työntekijöillesi.

Pinterest
Futurice Oy logo

Futurice Oy:n tarjonta

Pilvipalvelut / SaaS

Lisätietoja

Futurice Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futurice Oy:n tarjontaa

Futurice Oy:n Pilvipalvelut / SaaS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Futurice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia