Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Perustamme yhdessä asiakkaan kanssa verkkokaupan

TarjontaOma verkkokauppa on räätälöitävissä tarpeittesi mukaisesti sekä ulkoasun että verkkokauppaohjelmiston ominaisuuksien osalta. Kauppasi voidaan myös integroida erilaisiin taustajärjestelmiin ja yrityksesi IT-infrastruktuuriin.

Kattava kokonaispalvelu

Planeetta Verkkokauppa toimitetaan täydellisenä kokonaispalveluna. Palvelun hintaan sisältyy kaikki tarvittavat ominaisuudet, joiden avulla harjoitat liiketoimintaa verkossa menestyksekkäästi.

Ostokokemus

Ihmiset luovat myytävistä tuotteista mielikuvaa myös myymälän viihtyisyyden mukaan. Sama pätee verkkokaupassa. Ostoprosessia helpottava tyylikäs ja moderni verkkokauppa luo positiivista yrityskuvaa ja lisää asiakastyytyväisyyttä. Verkkokaupan ulkoasu on täysin muokattavissa yrityksesi ilmeen mukaiseksi, jolloin ostokokemus on yhtenäinen muun markkinoinnin kanssa.

Turvallista kaupankäyntiä

Verkkokauppa asennetaan omalle tietoturvalliselle palvelimelle. Planeetta Internet valvoo palvelimen ja verkkokauppaohjelmiston toimintaa. Maksuliikenne on salattua ja turvallista.

Pinterest
Planeetta Internet Oy logo

Planeetta Internet Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Planeetta Internet Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Planeetta Internet Oy:n tarjontaa

Planeetta Internet Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia