Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Pelkkä paikkatiedon kerääminen ei riitä lisäarvon tuottamiseen

post_image

TarjontaGPS:ään ja muihin paikannusteknologioihin pohjautuvia seurantaratkaisuja löytyy markkinoilta runsaasti ja moni yritys kerääkin nykyään paikkatietoa esimerkiksi ajoneuvojensa liikkeistä. Useimmat tarjolla olevat ratkaisut sisältävät kuitenkin ainoastaan samat kankeat perusominaisuudet, jotka eivät yleensä riitä konkreettisen lisäarvon tuottamiseen. Ajoneuvon sijainnin tuijottaminen kartalla ei muuta mitään, jos tarvitset edelleen työvoimaa tiedon manuaaliseen monitoroimiseen ja välittämiseen oikeille tahoille.

Bluugon palkittu digitaalinen alusta Tracking Cloud™ sisältää kaikki tarvittavat työkalut, ominaisuudet, rajapinnat ja integraatiot, joilla muutat raa’an sijaintidatan konkreettiseksi lisäarvoksi. Voit esimerkiksi automatisoida materiaalivirtojesi kriittisiä transaktioita GPS-sijaintiin ja helposti määritettäviin geoaitoihin pohjautuen.

Pinterest
Bluugo Oy

Bluugo Oy:n tarjonta

Paikkatieto GIS

Lisätietoja

Bluugo Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Bluugo Oy:n tarjontaa

Bluugo Oy:n Paikkatieto GIS -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiEuropress: Tehokasta Kunnossapitoa & Huoltoa

Europress on Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, +40 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Analytiikka, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Huolto ja kunnossapito, ennakoiva huolto, Ennakoiva kunnossapito, field service, kenttähuolto, CMMS, EAM, preventive maintenance, Tracking Cloud, Bluugo

Premium

BloggausKustannustehokasta huoltoa & kunnossapitoa älykkäillä ratkaisuilla

Huolto- ja kunnossapitoprosessit ovat kriittinen osan monen yrityksen liiketoimintaa. Hyvin toteutettuna, ne mahdollistavat Lue lisää..

Tagit: Logistiikka, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, +42 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Analytiikka, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Laadunvarmistus, Lisätty todellisuus ja VR, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys, Open source, SAP, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Laitteet, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, ennakoiva huolto, field service, kenttähuolto, CMMS, EAM, Huolto ja kunnossapito, Tracking Cloud, Bluugo, preventive maintenance

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bluugo kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Verkkokauppajätti Amazon tuli Pohjoismaihin - Ruotsin Amazon.se avautui
Pikaruokaketju Hesburger sijoittaa it-yritykseen - teknologian rooli ravintola-alalla kasvaa
Huomenna vietetään kansallista Salasanapäivää - live-hakkerointi näyttää, kuinka helppoa salasanan murtaminen on

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia