logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Parhaat ratkaisut tuotannon seurantaan ja kehittämiseen Lemonsoft Tuotanto-ohjelmistolla

post_image

TarjontaLemonsoft Tuotanto -ohjelman avulla voit tehostaa tuotannon huippuunsa. Pystyt entistä paremmin hyödyntämään tuotantokapasiteettia, paikallistamaan tuotannon pullonkaulat ja pitämään aikatauluista kiinni. Reaaliaikainen tieto tuotannon vaiheista ja läpimenoista auttaa myös laskemaan työn kannattavuutta sekä tekemään johtopäätöksiä hinnottelusta.

Lemonsoft Tuotanto -ohjelma tarjoaa parhaat ratkaisut tuotannnon seurantaan ja kehittämiseen, alkaen työntekijöiden työnohjauksesta ja tuotannon kuormituksen seurannasta aina jälkilaskentaan laski. Koska työt ja työaikakuittaukset tehdään viivakoodilukijalla ja työohjeet sekä kuvat tallennetaan järjestelmään sähköisesti, tiedot ovat aina saatavilla ja ajan tasalla. Ohjelman avulla pystyt myös jäljittämään helposti valmistuserät ja asiakkaat, joille tiettyä raaka-ainetta on toimitettu.

Suomalaisten yritysten toimintatavat ovat meille hyvin tuttuja. Vahvasta kotimaisuudestaa huolimatta Lemonsoft Tuotanto myös kansainvälistä yritystoimintaa. Valitsemasi toimintamallit kattavat koko tuotannon ja kaikki yksiköt: kotimaassa olevien tuotantolaitostesi lisäksi voit ohjata ulkomailla olevia tehtaita.

Tuotanto on Lemonsoft-toiminnanohjausjärjestelmän osa, joka tarjoaa yrityksellesi kerralla kattavat tuotannonhallinnan työkalut. Voit ottaa sen käyttöön itsenäisenä ohjelmana tai yhdistää sen muihin yrityksellenne tarpeellisiin toiminnanohjausjärjestelmän osiin.

Lue lisää

Pinterest
Lemonsoft Oy

Lemonsoft Oy:n tarjonta

Tuotanto

Lisätietoja

Lemonsoft Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lemonsoft Oy:n tarjontaa

Lemonsoft Oy:n Tuotanto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lemonsoft kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Basware ONE:ssa taloushallinnon ja hankinnan ammattilaiset saivat ideoita datan hyödyntämiseen ja läpinäkyvän liiketoiminnan saavuttamiseen
TOP 30 Maailman suurimmat ohjelmistoyritykset
Ohjelmistoprojektien vaaranpaikat – kokenut ohjelmistokonsultti auttaa välttämään haasteita kehityshankkeissa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia