Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parempi käyttäjäkokemus käyttöliittymä ja käytettävyyssuunnittelulla (UI & UX)

TarjontaKäyttöliittymä ja käytettävyys ovat erittäin merkittävä osa uuden sovelluksen kehitystä. Käyttäjälle käyttöliittymä on ensimmäinen kosketus sovellukseen ja sen on syytä olla sekä miellyttävän näköinen, kuin looginen käyttää. Vaikka aihepiiri olisi monimutkainen on sovelluksesta mahdollista saada helposti käytettävä ja helposti omaksuttava. Visuaalisesti miellyttävä ja helppokäyttöinen sovellus on mukava käyttää ja ennenkaikkea käyttäjä avaa sen mielellään.

Usein käyttöliittymä on myös ensimmäisiä asioita, joita projektissa lähdetään suunnittelemaan heti ominaisuuksien määrittelyn jälkeen, sillä sen perusteella voidaan helposti määrittää, kuinka toteutus tulee tapahtumaan tai kenties huomataan uusia mahdollisuuksia toteuttaa haluttuja toimintoja. Asiakkaalle päin käyttöliittymä kertoo myös paljon lopputuotteesta ja projektin etenemisestä, kun pikkuhiljaa iteroidaan ja jaetaan uusia versioita nähtäväksi ja liitetään niihin toiminnallisuuksia.

Pinterest
Observis Oy logo

Observis Oy:n tarjonta

Graafinen suunnittelu

Lisätietoja

Observis Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Observis Oy:n tarjontaa

Observis Oy:n Graafinen suunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Observis kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia