Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelumuotoilu: Toimivia palveluja ihmislähtöisen suunnittelun avulla

TarjontaSuunnittelemme intuitiivisia palvelukokemuksia ihmislähtöisten, tietoon perustuvien ratkaisujen avulla. Tarjoamme apua ja tukea kun haluat luoda asiakaslähtöisiä tuotteita ja palveluita, toimintamalleja, tuote- ja palveluinnovaatioita, palvelusuunnitelmia, tuotestrategioita. 

Kohti ihmislähtöistä suunnittelua ja asiakaskokemusstrategiaa

Asiakas on tärkein. Houkuttelevien ja palkitsevien kokemusten luomisen tulisi olla yksi organisaatiosi tärkeimmistä strategisista tavoitteista.

Ymmärryksemme ihmisten tarpeista auttaa meitä ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmia, tarttumaan esille tuleviin mahdollisuuksiin ja suunnittelemaan ihmislähtöisen ratkaisuja. Meille käyttäjä on monialaisen ja ketterän suunnittelun lähtökohta. Strategia, suunnittelumenetelmät ja teknologia muodostavat asiakasmatkan peruspilarit. Asiakaskeskeinen suunnittelu johtaa organisaation nopeaan ja skaalautuvaan muutokseen ja toimii pohjana jatkuvalle innovoinnille.

Asiakaslähtöisen suunnittelun ja datapohjaisten digitaalisten ratkaisujen yhdistelmä

On erittäin tärkeää ymmärtää mitä asiakkaat tekevät – ja miksi. Käyttökelpoinen asiakasdata ja sen tehokas hyödyntäminen ovat olennainen osa asiakaslähtöistä suunnittelua.

Autamme sinua suunnittelemaan, rakentamaan ja lanseeraamaan uusia digitaalisia tuotteita ja palveluita etsimällä kasvumahdollisuuksia suunnittelun ja datalähtöisen kokeilun avulla. Autamme sinua erottautumaan muista ja kehittämään toimintaasi suunnittelemalla kokemuksia, jotka luovat vahvoja asiakassuhteita. Ihmislähtöisen suunnittelun ja datatieteen yhdistävät ratkaisumme tunnistavat ja antavat vastauksia asiakkaan motivaatioon, käyttäytymiseen ja arvoihin.

Pinterest
Futurice Oy

Futurice Oy:n tarjonta

Käyttöliittymäsuunnittelu

Lisätietoja

Futurice Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Futurice Oy:n tarjontaa

Futurice Oy:n Käyttöliittymäsuunnittelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Futurice kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia