Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Palveluja ja ratkaisuja, jotka lisäävät tehokkuutta.

post_image

TarjontaTyöskentelet julkisella sektorilla. Toimintasi haasteena on tuottaa parempia palveluja resursseja ja kustannuksia säästäen. Ratkaisu on tehostaa toimintaa ja kontrolloida kustannuksia.

IT pyrkii toimittamaan enemmän vähemmällä kehittäen kuitenkin samalla palvelun laatua esimerkiksi mobiliteettiratkaisuilla. Haasteena on integroida nämä ratkaisut osaksi toiminnan muita prosesseja. IT-osaston prioriteetti on luoda kustannustehokas ja moderni infrastruktuuri, jossa erityishuomiota on kiinnitetty IT-turvallisuuteen ja saatavuuteen.

Kuulostaako tutulta? Ymmärrämme haasteesi ja tiedämme keinot niiden kohtaamiseen. Paketoidut ja räätälöidyt portfoliomme kattavat laajasti palvelut ja ratkaisut, jotka tukevat toimintaasi osa-alueilla Työpiste, Infrastruktuuri, Ohjelmistot, Mobiliteetti ja Printti. Herätämme IT:n henkiin, oli tavoitteenasi sitten toteuttaa visio tai ratkaista haaste.

Tunnemme tuotteet. Tunnemme palvelut. Tunnemme ratkaisut. Lisäksi meillä on vankka kokemus. Anna meidän auttaa sinua toimittamaan parempia palveluja tehokkaammin kustannustehokkaalla tavalla. IT voi olla hyvin yksinkertaista. Meidän tavallamme.

Pinterest
Dustin Finland Oy

Dustin Finland Oy:n tarjonta

Julkishallinto

Lisätietoja

Dustin Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Dustin Finland Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Toimialakokemus

Julkishallinto

Dustin Finland Oy:n Julkishallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Dustin Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia