Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

palvelinpohjainen ohjelmistorobotiikka

TarjontaKofax ohjelmistorobotti on palvelinpohjainen valmisohjelmisto, jolla saadaan helposti ja nopeasti rakennettua automaatiota olemassa oleviin sovelluksiin. Ohjelmisto ei siis tarvitse robottikohtaisia työasema-asennuksia saati sovelluksia, joten sen käyttökustannukset ovat alhaiset ja toiminta luotettavaa.

Kofax ohjelmistojen avulla robottien tekeminen ei vaadi ohjelmistokehityksen (koodaaminen) osaamista, vaan sovelluksen Design Studion käyttö on itse ohjaavaa ja helppoa – käytännössä vain Design Studion ”läpi” käytetään kohdeohjelmistoa ja robotin työnkulku mallintuu järjestelmään automaattisesti.

Kofax ohjelsmitorobotti on osa Kofax IA-hyperautomaatio tuoteperhettä ja esim. robotin laajentaminen asiakirjojen ymmärtämiseen on todella helppoa.

Pinterest
Lekab Communication Systems Oy logo

Lekab Communication Systems Oy:n tarjonta

Ohjelmistorobotiikka

Lisätietoja

Lekab Communication Systems Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Lekab Communication Systems Oy:n tarjontaa

Lekab Communication Systems Oy:n Ohjelmistorobotiikka -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lekab Communication Systems kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia