Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelinkapasiteettipalvelut yrityksille - e-IT Oy

post_image

TarjontaTarvitset sitten luotettavaa paikkaa toiminnanohjauksen järjestelmällesi, nopeaa palvelinalustaa tietokannalle tai edullisempaa ratkaisua pitkäaikaisille tiedostoille. Mikäli siis tarvitset toimivan ja turvallisen konesaliympäristön yrityksesi koko IT-infralle, e-IT:n konesalipalvelut kattavat kaikki tarpeesi.

e-IT konesalissa on uusiutuvat energianlähteet, varmennettu sähkönjakelu, dieselgeneraattori, redundantti verkko, operaattoririippumattomat yhteydet, konesalin 24/7-monitorointi, palon ennakkoilmoitusjärjestelmä, aidattu alue, 24/7-kameravalvonta ja ISO27001 -sertifiointi.

Korkea käytettävyys ei ole sattumaa. Kaikki lähtee osaavasta suunnittelusta, jossa otetaan huomioon varmuuskopioiden testaus, varautuminen, valvonta, vikatilanteiden simulointi, testaus ja harjoittelu.

?Voit luottaa yli 20 vuoden kokemukseemme konesaliympäristöjen suunnittelusta ja rakentamisesta. Olemme ylläpitäneet yli 1000 palvelimeen globaaleja 24/7-ympäristöjä. Omaa varmatoimista konesalitoimintaa meillä on jo yli 10 vuoden kokemuksella.


Pinterest
e-IT Oy logo

e-IT Oy:n tarjonta

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Lisätietoja

e-IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta e-IT Oy:n tarjontaa

e-IT Oy:n Palvelin- ja kapasiteettipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

e-IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia