Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palkanlaskennan Automatisointi Tuntinetillä

TarjontaTuntinetti-palkanlaskentamoduulin avulla hoidatte palkkojen laskemisen, maksamisen ja tarvittavien viranomaisilmoitusten tekemisen. Tuntinetin nykyaikainen palkanlaskenta kokoaa yhteen kaikki tarvittavat tiedot, nopeuttaa käsittelyprosessia ja minimoi virheet sekä manuaaliset käsittelykustannukset. Selainpohjainen palvelu helpottaa ja tehostaa organisaation esimiesten ja henkilöstöhallinnon yhteistyötä. Työnjohdon tehtäväksi jää sähköisten tuntikorttien tarkastaminen, jonka jälkeen palkanlaskenta voidaan käynnistää ja palkat hyväksyä maksuun.

Valmiit palkkalajit ja laskentakaavat nopeuttavat palkanlaskentaa. Lomapalkat lasketaan työntekijöille automaattisesti lomapalkkalain tai työehtosopimuksen perusteella. Tuntinetti ottaa huomioon palkanlaskentaan vaikuttavat lait ja sopimukset. Verkkokäyttöisessä palvelussamme käytössäsi on aina uusin ja ajantasainen versio. Myös yrityksenne paikallisia käytäntöjä ja sopimuksia voidaan soveltaa.

Yritys voi tarjota työntekijöidensä käyttöön myös monipuolisen matka- ja kululaskujärjestelmän, jolla laskujen käsittelystä tulee läpinäkyvää ja kustannustehokasta.

Tuntinetin palkanlaskentamoduulin monipuolisen raportointitoiminnon avulla saadaan kaikki palkkalaskentaan liittyvät tulosteet palkkakaudelta, kuukaudelta, koko vuodelta tai muulta halutulta kaudelta.

Tuntinetti-ohjelmistoa kehitetään erityisesti henkilöstöhallinnon lähtökohdista käsin ja se nivoutuu saumattomasti Tuntinetti-palvelukokonaisuuteen, jonka ytimenä on halu virtaviivaistaa ja tehostaa henkilöstöpalveluyrityksen ydintoimintoja. Tuotekehityksen lähtökohtina ovat: tuottavuus, asiakaslähtöisyys, helppokäyttöisyys.

Pinterest
Tuntinetti logo

Tuntinetti:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Tuntinetti:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Tuntinetti:n tarjontaa

Tuntinetti:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tuntinetti kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia