Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otta – Suomen huolettomin työajanhallintajärjestelmä

post_image

TarjontaOtta on työajanseurantajärjestelmä, joka tuo työn, tunnit ja tekijät saumattomasti yhteen. Kirjaa, tarkista sekä hyväksy työtunnit, ja tulkitse työajat sopimusten mukaan. Kaikilla laitteilla, tietoturvallisesti ja läpinäkyvästi. Ei epämääräisiä tuntilappuja, sähköposteja tai muita viestejä, vaan yksi järjestelmä, jossa työaika pysyy tallessa. Työajanseurannan lisäksi Otta taipuu esimerkiksi projektien tuntiseurantaan, saldojen seurantaan ja työaikapankin käyttöön.

Otta ei säikähdä erityyppisiä töitä, vaan nappaa talteen niin liikkuvan työn, etätyön kuin toimistotyönkin tunnit sekä erilaiset palkkalajit. Otta puhuu suomea, ruotsia ja englantia, ja toimii sovelluksella ja selaimella, puhelimella ja tietokoneella.

Ottan juuret, koodi ja teknologia tulevat Visma Entryltä – työajanseurannalta, johon luottaa jo yli 1000 yritystä yli 170 eri toimialalla. Jos olet siis kuullut Visma Entrystä, tunnet jo vähän Ottaakin!

Tutustutaan osoitteessa otta.fi

Pinterest
Visma Devenor Oy logo

Visma Devenor Oy:n tarjonta

HR

Lisätietoja

Visma Devenor Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Visma Devenor Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

HR

Visma Devenor Oy:n HR -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Visma Devenor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia