Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ota Salesforcen tietoturvan haltuun

TarjontaSalesforcen kaltaisten pilvisovellusten kohdalla sovelluksen tuottaja vastaa infrastruktuuriin liittyvistä tietoturvaratkaisuista ja niiden toiminnasta sekä tarjoaa välineet käyttäjähallintaan sekä sovelluksiin liittyviin ratkaisuihin. Asiakkailla säilyy kontrolli ja samalla vastuu määritellä, ketkä käyttäjät pääsevät käsiksi Salesforcessa oleviin tietoihin, millä käyttöoikeuksilla ja mitä tietoa ja sisältöä sovelluksessa on.

Autamme varmistamaan Salesforce-ratkaisun tietoturvan niiltä osin, kuin Salesforcen ei itse siitä vastaa. Palveluihin sisältyvät muun muassa tietoturva-auditointi ja tietoturvaan liittyvien ratkaisujen käyttöönotot, kuten Salesforce Shield ja F-Secure Cloud Protection.

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Tietoturva

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Tietoturva -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia