Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscar BI – Paras työkalu PK-yrityksen tiedolla johtamiseen

post_image

TarjontaOscarin Business Intelligence (BI) -raportointi nostaa yrityksesi uudelle tasolle. Sen avulla pystyt tekemään liiketoimintaasi ohjaavat päätökset objektiivisen tiedon pohjalta. Oscar BI:n käyttöönottaminen on helppoa ja maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Business Intelligence -raportointi yhdistelee eri lähteiden tietoja ja visualisoi ne käyttäjäystävälliseen muotoon raporteille. BI-raportoinnin kannalta on siis suuri etu, jos sen taustalla oleva liiketoiminta-alusta on kattava ja monipuolinen.

Oscar BI pääsee hyödyntämään Oscarin liiketoiminta-alustaa ja tarjoaakin sinulle erinomaisen mahdollisuuden nostaa liiketoimintasi uudelle tasolle. Ja koska Oscar BI on täysin integroitu Oscarin liiketoiminta-alustaan, pystyt seuraamaan yritystoimintasi menestystä reaaliaikaisesti.

Tiedolla johtamista Oscar BI:n avulla

Oscar BI:n analyysipaketti on tuhti kattaus asiakaskunnassamme hyödylliseksi havaittuja raportteja. Niiden avulla pääset saman tien vetämään johtopäätöksiä yrityksesi keräämästä datasta ja tekemään parempia päätöksiä liiketoimintasi ohjaamiseen.

Raporttipakettiimme on sisään leivottu PK-yrityskentän parhaat käytännöt, ja se on suunniteltu kattamaan kaikki tärkeimmät aspektit liiketoimintasi analysoinnissa. Suunnittelussa on hyödynnetty prosessiajattelua, jossa bisnesprosessin eri vaiheisiin on kohdennettu oma raporttinsa.

Voit halutessasi muokata analyysipakettimme raportteja itsellesi mieluisaan muotoon. Valmiiden raporttien lisäksi voimme räätälöidä yrityksellenne kokonaan uusia raportteja juuri Teidän tarpeidenne mukaan.

Pinterest
Oscar Software Oy logo

Oscar Software Oy:n tarjonta

BI ja raportointi

Lisätietoja

Oscar Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Oscar Software Oy:n tarjontaa

Oscar Software Oy:n BI ja raportointi -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiEurotank Oy luottaa Oscarin ERP - toiminnanohjausratkaisuihin ja palveluihin

Kehittyvä ja monipuolinen toiminnanohjaus­järjestelmä Eurotank Oy on säiliöperävaunujen suunnitteluun ja valmistukseen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Toiminnanohjaus ERP, +6 muutaTuotanto, Valmistava teollisuus, Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä, teollisuuden toiminnanohjaus, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen

ReferenssiOscarin tuotannonsuunnitteluohjelmalla ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin toiveisiin ja vaatimuksiin

Suomen johtava kivipohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus koki tarvitsevansa tuotannonsuunnittelumuutoksiinsa lisää Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, +23 muutaToiminnanohjaus ERP, Big Data, Dokumenttien hallinta, IoT, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Kauppa, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, asiakaskokemus, asiakascaset, Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, asiakaspalaute, B2B verkkokauppa, B2C-verkkokauppa, digipalvelukumppani, digitaalinen laskujenhallinta, laajat järjestelmät, Laskutusjärjestelmät, liiketoimintaohjelmisto

BloggausOscar Softwaren ”Lupa Kasvaa” -kampanja ylitti odotukset: Digitalisaatio kiinnostaa vaikeina aikoina

Oscar Software, johtava ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, on saavuttanut ”Lupa Kasvaa” -kampanjallaan valtavan suosion ja Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Kauppa, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Valmisohjelmisto, oscar liiketoiminta-alusta, Oscar T5, oscar verkkoliiketoiminta

ReferenssiPuristeos Oy tehostaa toimintaansa Oscarin ERP - toiminnanohjausratkaisujen ja palveluiden avulla

Puristeteos Oy on 1947 perustettu monipuolinen yritys. Yrityksen alkutaipaleen jälkeen on tapahtunut paljon asioita; uistinten Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +8 muutaTuotanto, Valmistava teollisuus, ERP, toiminnanohjausjärjestelmä, toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen, toiminnan tehostaminen, tuotannon ohjaus, talouden ohjaus ja suunnittelu

ReferenssiToimialansa johtaja luottaa Oscariin.

Epsira Oy on Suomen johtava muotoon valettujen EPS-tuotteiden valmistaja. Oscarin ERPjärjestelmään Epsira päätyi vuonna Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, +4 muutaToiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, IT, Valmistava teollisuus

BloggausOscar Software Oy osallistuu Alihankinta-messuille

Tervetuloa syyskuu ja Alihankintamessut! Vuoden odotetuin messutapahtuma teollisuuden maailmassa on jälleen täällä, ja Oscar Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +33 muutaHR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Oscar BI, oscar liiketoiminta-alusta, Oscar Software, Oscar T5, Oscar T5 Lite, Oscar Talousosasto, Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä, Oscar Invoice, oscar verkkoliiketoiminta, Oscar WMS

ReferenssiSuomalaisia pk-yrityksiä kasvattamassa

Alansa pioneerina tunnetulla, kotimaisia pk-yrityksiä kehittävällä tamperelaisella sijoitusyhtiö Panostaja Oyj:llä ja Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, +36 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Analytiikka, Dokumenttien hallinta, Käyttäjähallinta, Käyttöliittymäsuunnittelu, Lisätty todellisuus ja VR, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Huolto ja korjaus, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, varastohallinta, tuotannonohjaus, liiketoiminnan digitalisointi, liiketoiminta-alusta, ERP, Oscar Software, Verkkoliiketoiminta, liiketoiminnan kehittäminen, talousosasto, Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä

ReferenssiOscar Talousosasto - enemmän kuin tilitoimisto

Parhaat toiminnanohjausjärjestelmät ja taloudenhallintapalvelut saat saman katon alta . Oscar-kokonaisratkaisun ansiosta Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, BI ja raportointi, Taloushallinto, +8 muutaTietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Konsultointi, Valmisohjelmisto

BloggausEnnennäkemätön kampanja auttaa pk-yrityksiä – “Toiminnan digitalisointi on ainoa keino pärjätä kilpailukykyisesti”

Ajantasainen tieto ja siihen perustuvat päätökset ovat avain yrityksen kasvuun ja kannattavuuteen. Ohjelmistotalo Oscar Lue lisää..

Tagit: BI ja raportointi, Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, +22 muutaLogistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, Oscar, Oscar BI, Oscar Software, Oscar T5, oscar liiketoiminta-alusta, Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä, Oscar T5 Lite, oscar verkkoliiketoiminta, Oscar WMS, Lupa kasvaa

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia