Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

On pakastin, kahvinkeitin, mikroprosessori ja pölynimuri…

post_image

TarjontaKehitämme monimutkaisia sulautettuja järjestelmiä aina ideasta toteutukseen. Meillä on kokemusta rautaläheisestä koodaamisesta jopa niin, että osa osaamisesta valuu raudan puolelle. Pilkomme tarvittaessa bitit osiin ja optimoimme viimeisenkin kellojakson.

Embedded-kehityksessä käytettävät teknologiat valitsemme aina tavoitteiden mukaan. Vanhemmissa järjestelmissä tai pitkissä tuotekehityshankkeissa asiakas on usein jo teknologiavalintansa tehnyt, ja silloin tuomme mukaan vaatimuksia vastaavia kehittäjiä.

Sulautettujen järjestelmien tuotekehityksessä meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi ARM, AVR, FreeRTOS, MBed, QNX ja C/C++.

Pinterest
Rakettitiede Oy logo

Rakettitiede Oy:n tarjonta

IoT

Lisätietoja

Rakettitiede Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Rakettitiede Oy:n tarjontaa

Rakettitiede Oy:n IoT -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia