Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Omat konesalit toiminnan ytimessä

TarjontaMeillä on omia konesaleja, joista tarjoamme palvelimille niin kaappitilaa kuin laitepaikkojakin. Konesaleissamme palvelimet sijoitetaan valvottuun ja turvalliseen ympäristöön, jossa virransyöttö- ja paloturvallisuustekijät ovat huomioitu. Konesaliympäristömme on erittäin vikasietoinen ja sen tietoliikenneyhteydet on kahdennettu. Tämän vuoksi konesalipalvelumme sopivatkin erityisesti yrityksille, joiden liiketoiminta ei salli katkoja tai häiriöitä palveluissa. Laitepaikan osalta asiakas maksaa jokaisesta U-tilasta kiinteän kuukausihinnan.

Konesalipalveluumme on mahdollistaa liittää myös muita palvelujamme, kuten varmistuspalvelun, palomuuripalvelun tai VPN-palvelun. Julkiseen pilveen verrattuna konesalipalvelut tuovat ennustettavuutta kustannuksiin, jonka lisäksi data säilyy Suomen rajojen sisäpuolella. 

Pinterest
Otaverkko Oy logo

Otaverkko Oy:n tarjonta

Konesalipalvelut

Lisätietoja

Otaverkko Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Otaverkko Oy:n tarjontaa

Otaverkko Oy:n Konesalipalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Otaverkko kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia