Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Olemme ohjelmistoyritys. Rakennamme sovelluksia ja palveluita viimeisimmillä teknologioilla

TarjontaKehitämme verkkopalveluasi ketterästi:

  • rakennamme palvelua tärkeimmät ominaisuudet edellä,
  • toimitamme ominaisuuksia nopeasti pienissä erissä,
  • testaamme sen mikä testaamista edellyttää,
  • pysymme tiukasti tavoitteessa,
  • emmekä rakenna mitään turhaa.

Emme harhaudu säätämään pikseleitä ja värejä heti kättelyssä, vaan keskitymme liiketoiminnalle eniten hyötyä palveleviin kokonaisuuksiin. Minimum Viable Product tai palvelun prototyypin toteutus ovat hyviä tapoja kokeilla ideaa käytännössä.

Arkkitehtuuri on kaiken perusta

Hyvä arkkitehtuuri on ylläpidettävän lähdekoodin ehto. Niiden merkitys korostuu vaatimusten ja ohjelmiston koon kasvaessa. Kun perusta on kunnossa, kehittäminen ei hidastu myöhemmin ja tekninen velka saadaan pidettyä minimissä. Hyödynnämme arkkitehtuurin suunnittelussa runsasta kokemusta sekä hyväksi havaittuja työtapoja.

Kaikki fraktiolaiset ovat sitoutuneet jatkuvaan oppimiseen. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja testaamme jatkuvasti uusia teknologioita, jotta myös hankkeissa käytämämme teknologia palvelee parhaiten palvelun tarpeita.

Pinterest
Fraktio Oy logo

Fraktio Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Fraktio Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Fraktio Oy:n tarjontaa

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Fraktio Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiJuli Living – Vuokra-asuntojen verkkokauppa mullistaa asuntomarkkinaa

Pohjoismaiden johtavan kiinteistösijoitusyhtiö NREP :n konsepti Juli Living  avasi loppuvuonna 2020 Suomen markkinoille Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Tuotekehitys ja suunnittelu, +18 muutaArkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Node.js, React, Julkaisujärjestelmä CMS, Kiinteistöala, Konsultointi, Toteutustyö, ecommerce, Contentful, mobile first

Premium

ReferenssiWOPI-työkalut yhdistävät osaamisen hankinnan ja kehittämisen

Monikielisiä WOPI-työkaluja käytetään yksilöiden ja tiimien osaamisen arviointiin ja kehittämiseen. WOPI mittaa työn Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, Graafinen suunnittelu, +14 muutaKetterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Testaus ja laadunvarmistus, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Open source, React, Julkishallinto, Koulutusala, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, React

Premium

ReferenssiVisma Sign säästää 90 % allekirjoittamiseen kuluvasta ajasta

Visma Sign  on työkalu sujuvaan sopimiseen. Sen avulla voi hallita yritysten koko sopimusliikennettä – työsopimuksia, Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Tietohallinto, Arkkitehtuuri, +22 muutaDokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Tietoturva, Webkehitys, Open source, React, Javascript, PHP, Asiantuntijapalvelut, IT, Pankki ja vakuutus, Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto, PHP, vahva tunnistaminen, Sähköinen allekirjoitus, Javascript, React

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fraktio kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia