Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Konsultaatio ja ohjelmistot laadukkaan liiketoimintasi tueksi

post_image

TarjontaOhjelmistomme on kehitetty asiakasyritystemme avuksi tukemaan jokapäiväistä liiketoimintaa. IMS- ja ARC-ohjelmistoja pystytään soveltamaan käyttötarkoituksesta riippuen. Takaa toimintasi laatu, varmista yrityksesi tietoturva, vie strategiatyö osaksi organisaatiosi arkkitehtuuria tai päätä itse – mahdollisuudet ovat rajattomat.

ARC -ohjelmisto tarjoaa visuaalisen työkalun, jolla mallintaa toiminnan eri alueita: strategiaa, tavoitteita, palveluja, prosesseja, tietoa, tietojärjestelmiä, teknologiaa. ARC-ohjelmistossa tuotetaan kokonaiskuvaa, jotta saadaan näkyviin liiketoiminnan muutosvaikutukset. Kun muutosvaikutukset pystytään ennakoimaan, syntyy tiedostavampaa ja laadukkaampaa päätöksentekoa. Tätä on kokonaisarkkitehtuuri

IMS-ohjelmisto on Arterin kehittämä selainpohjainen ratkaisu laadunhallinta-, toiminta- ja johtamisjärjestelmän kehitysalustaksi. Kirjainlyhenne IMS tulee sanoista Integrated Management System (Toimintajärjestelmä). Toimintajärjestelmä on ammattimaisen toiminnan lähtökohta.

Ohjelmistomme ovat SaaS-palveluita (IMS asennettavissa myös organisaation omalle palvelimelle). Parhaan hyödyn saamiseksi suosittelemme kokonaisratkaisua. Palvelupaketteihin kuuluvat ohjelmiston lisäksi käyttöharjoitukset sekä asiantunteva koulutus, jossa luodaan yhdessä organisaatiollenne kannattavampia toimintamalleja.

Kerro meille organisaatiostasi ja tarpeestanne kehittää toimintaa, ja me tarjoamme sinulle demo-tunnukset ja esittelyn.

Tarjoamme myös koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Useiden vuosien ja tuhansien prosessi-, laadunhallinta- ja toimintajärjestelmäprojektien kokemuksella annamme sinulle eväät nostaa ammattitaitosi uudelle tasolle. Qualitas Fennican koulutuksiin olet tervetullut alasta tai työtehtävästä riippumatta - ilmoittaudu rohkeasti mukaan!

Pinterest
Arter Oy

Arter Oy:n tarjonta

Tietohallinto

Lisätietoja

Arter Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Arter Oy:n tarjontaa

Arter Oy:n Tietohallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Arter kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Uusi työaikalaki velvoittaa yritykset työajanseurantaan
Wikipedian co-founder kyllästyi Facebookin klikkiotsikoihin ja kehitti uuden sosiaalisen median, WT:Socialin
Dynaamiset alennukset voivat parantaa tulosta ja kassavirtaa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia