Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehitystä omistautuneilta ja asiantuntevilta devaajilta

post_image

TarjontaVertics on nuorekas JavaScriptiin erikoistunut asiantuntijatalo.

Erityispiirteemme on, että meillä on paljon yrityshenkisiä ja määrätietoisia kehittäjiä, jotka tietävät mitä haluavat. Ohjelmistoalan ongelma on, että moni vaihtaa työpaikkaa usein, keskimäärin noin parin vuoden välein. Meidän myyjämme pyrkivät yhdistämään kehittäjämme heitä kiinnostaviin asiakaskeisseihin, jotta molemmat osapuolet olisivat mahdollisimman pitkään sitoutuneita toisiinsa.

Tavoitteenamme on, että kehittäjät nauttivat mielekkäästä työnteosta ja asiakkaat taas hyötyvät omistautuneista devaajista. Aidolla välittämisellä saadaan ehdottomasti parhaat tulokset pitkässä juoksussa.

Pääteknologiamme ovat vue, node, react ja react native, mutta omista devaajista ja verkostostamme löytyy myös monien muiden teknologioiden (java, aws, python...) pitkäaikaisia ammattilaisia, joita yleensä suosittelemme asiakkaiden tai yhteistyökumppaneiden hankkeisiin, joista emme ole vetovastuussa.

Pinterest
Vertics Oy logo

Vertics Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Vertics Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Vertics Oy:n tarjontaa

Vertics Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vertics kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia