Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistokehitys – rakennamme ideat todeksi

TarjontaKehitystyömme perustuu läpinäkyvään projektimalliin, jossa korostuvat koko tiimin osalta avoin viestintä ja avoimuus. Tehokkaiden ja yhtenäisten työkalujen sekä ketterien toimintatapojen ansiosta voimme keskittyä kehitystyössä liiketoimintahyötyjenne maksimoimiseen.

Liiketoimintalähtöinen ja ennakoiva toimintatapamme näkyy kaikessa tekemisessämme. Laaja asiantuntijajoukkomme, johon kuuluvat kolmessa eri maassa olevat 80 kehittäjäämme, tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän osaamista. Syvällinen liiketoiminnan ymmärrys auttaa asiantuntijoitamme kyseenalaistamaan olemassa olevia ratkaisuja, ja parikatselmointi kollegoiden kesken mahdollistaa ideoiden ja osaamisen jakamisen parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Kehitystyön ongelmanratkaisuissa apunamme on myös kansainvälinen asiantuntijaverkostomme.

Asiantuntemuksemme kattaa avoimen koodin teknologiat, kuten Drupal, React, GraphQL ja Elasticsearch. Meillä on myös laajaa kokemusta teknisesti monimutkaisissa ympäristöissä toimimisesta. Tasainen laatu ja tehokas kehitystyömme perustuu jatkuvaan integraatioon (CI), koodilla hallittavaan infrastruktuuriin sekä automatisoituun testaamiseen.

Kun kehitämme tarpeisiinne vastaavaa digitaalista ratkaisua, otamme aina huomioon yrityskulttuurinne ja liiketoimintanne. Työtä tulee tehdä yhtenäisenä tiiminä asiakkaan kanssa, kohti yhteistä päämäärää.

  • Verkkopalvelut ja sovellukset
  • Verkkokaupat
  • Intra- ja extranetit
  • Progressiiviset verkkoapplikaatiot
  • Palveluintegraatiot
  • Sisällönhallinta- ja hakuratkaisut
  • Verkko- ja mikropalveluarkkitehtuuri
Pinterest
Wunder

Wunder:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Wunder:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Wunder:n tarjontaa

Wunder:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Wunder kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia