Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehitys

Tarjonta

Ohjelmistokehitys ja ohjelmistosuunnittelu

Laadukas ohjelmistokehitys on yhä tärkeämmässä roolissa yritysten menestyksen kannalta. Laadukkaat järjestelmät ja sovellukset säästävät henkilöstön aikaa ja tuottavat arvoa asiakkaille. Kaikissa projekteissa on tärkeää, että ne on suunniteltu hyvin ja kehitystiimillä on eheä kuva projektin kokonaisuudesta ja osaaminen sen toteuttamiseen.

Tarjoamme monipuolisia ohjelmistokehitys- ja ohjelmistosuunnittelupalveluita erilaisiin käyttökohteisiin ja sovelluksiin. Meiltä löydät ohjelmistokehityksen asiantuntijoita sovellusohjelmointiin, web- ja mobiilisovelluksiin, tietoturvaratkaisuihin, pilvipalveluihin, sulautettuihin järjestelmiin sekä erilaisiin digitalisointitoteutuksiin.

Mahdollistamme parhaan ohjelmistoratkaisun valitsemalla oikeat ja sopivimmat teknologiaratkaisut asiakkaan vaatimusten pohjalta.

Ketterä ohjelmistokehitys vai vesiputous menetelmänä?

Ketterät ohjelmistokehityksen menetelmät ovat olleet suosiossa viime vuosina. Niiden suosio on kuitenkin hiipunut osittain, koska niitä ei voida hyödyntää kaikissa projekteissa tehokkaasti.

Ketterissä ohjelmistokehityksen menetelmissä isoa kokonaisuutta edistetään lyhyen aikavälin tavoitteilla ja pyritään saamaan kokonaisuus toimimaan kokoamalla yksittäiset palaset yhteen. Inkrementaalisesti etenevät projektit ovat hyviä, koska niiden etenemistä on helppo seurata ja lopputuote kehittyy silmissä projektin edetessä. Siksi projektin eteneminen on ohjelmiston tilaajalle selkeää.

Huonona puolena ketterissä menetelmissä on se, että ketterät projektit voi aloittaa huonollakin suunnitelmalla. Huonosti tehty ohjelmistosuunnittelu voi aiheuttaa turhaa koodaamista, testaamista ja heikon lopputuloksen. Tärkeää on siis suunnitella ohjelmistoprojekti huolella ennen projektin alkua ja sen perusteella valita parhaat ja projektiin soveltavat menetelmät toteutukseen.

Ohjelmistosuunnittelu on keskiössä

Meiltä löydät syvällistä asiantuntemusta erilaisten ohjelmistoratkaisujen toteuttamiseen. Autamme määrittämään ohjelmistosuunnittelun tarpeet ja toteutamme siltä pohjalta parhaat ratkaisut. Otamme vastuun ohjelmiston jatkokehityksestä sekä elinkaaren aikaisesta ylläpidosta. Ohjelmistokehityksen osaajamme seuraavat jatkuvasti teknologioiden kehitystä ja pitävät oman osaamisensa jatkuvasti päivitettynä uusimpien kehitystrendien mukana. 

Kokeneet ohjelmistosuunnittelijat huolehtivat järjestelmiesi sekä sovellustesi ohjelmoinnista erittäin ammattitaitoisesti ja laadukkaasti. Suunnittelemme ja toteutamme tuotteellesi tarvittavat ohjausratkaisut sekä huolehdimme ohjelmiston ja raudan yhteensopivuudesta ja liitettävyydestä.

Laatu

Ohjelmistokehityksen laatu on suoraan verrattavissa alkuperäiseen suunnitelmaan, tilaajan ja toimittajan väliseen kommunikaatioon sekä kehitystiimin ammattitaitoon.

Conseptas pystyy toteuttamaan projektin laadukkaasti alusta loppuun saakka sekä tarjoamaan jatkokehitystä teknologioiden ja asiakkaan tarpeiden kehittyessä. Olemme joustava ja luotettava yhteistyökumppani projektiin kuin projektiin.

Haluatko tietää, miten projektisi kannattaa toteuttaa?

Ole yhteydessä meihin, jos tarvitset ohjelmistokehitystä tai -suunnittelua. Teemme realistisen arvion projektin vaatimuksista, työmäärästä ja hinnasta.

Päätoimipisteemme ovat Helsingissä ja Oulussa, mutta meillä on asiakkaita ympäri Suomea.

Pinterest
Conseptas Oy logo

Conseptas Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Conseptas Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Conseptas Oy:n tarjontaa

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Conseptas Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Conseptas kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia