Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen laadunvarmistus

post_image

TarjontaMe VALA Groupissa haluamme varmistaa, että asiakkaan ohjelmiston laatu on parasta. Automatisoimalla regressiotestauksen vapautamme luovien testaajiemme ajan tutkivaan testaukseen. VALA Groupin testaajat tunnetaankin luovina testaajina, jotka bugien etsimisen lisäksi ottavat vahvasti kantaa ohjelmiston käyttökokemukseen.

Laadunvarmistuksen teknologiavalinnat tehdään aina ohjelmiston ja asiakkaan yksilöllisten vaatimusten mukaan. Usein kuitenkin Robot Framework kuuluu stäkkiimme mukaan regressiotestausta automatisoitaessa. Olemmehan me Robot Frameworkin kehitysyhteisössäkin mukana.

Laadunvarmistuksen palvelujemme skaala on laaja. Toteutamme kokonaisprojekteja, kuten testiautomaation jalkauttamisia ja tietyn kokonaisen palvelun tai sovelluksen laadunvarmistusprosessin kehittämisiä, mutta tarjoamme myös raudanlujia osaajia ratkomaan yksinkertaisempiakin ongelmia. Muita palveluitamme ovat erilaiset laadunvarmistuksen ja testaamisen POC:it sekä nykytilan kartoitukset. Näistä esimerkkejä ovat muun muassa: testiautomaation ja testauksenhallintatyökalun soveltuvuusarvioinnit, ohjelmiston testaussuunnitelma sekä lyhyet tutkivan testauksen workshopit.

Törmäämme usein tilanteeseen, jossa laadunvarmistus on joko kokonaan jätetty huomioimatta, tai sen tärkeyttä on aliarvoitu kehitysprojektin alkaessa. Toisin sanoen: Laadunvarmistuksen suunnittelu alkaa siinä vaiheessa, kun ongelmat ovat jo nähtävissä. Mikäli uusi projekti on alkamassa tai uskot, että laadunvarmistukselle olisi tarvetta tulevaisuudessa, suosittelemme tutustumaan testiautomaatioevaluaatioomme.

Pinterest
VALA Group Oy logo

VALA Group Oy:n tarjonta

Laadunvarmistus

Lisätietoja

VALA Group Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta VALA Group Oy:n tarjontaa

VALA Group Oy:n Laadunvarmistus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

VALA Group kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia