Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistojen kehitys-, ylläpito- ja tukipalvelut räätälöidyille sovelluksille

post_image

TarjontaKattavat ja ketterät kehityspalvelut räätälöidyille sovelluksillesi ja ICT-arkkitehtuurillesi:

Meillä on kokemusta liiketoiminnan digitalisoinnista, prosessien tehostamisesta, manuaalisten vaiheiden automatisoinnista, datasiilojen purkamisesta ja verkkopalvelujen rakentamisesta laajasti monilla toimialoilla. Meille modernit pilviteknologiat ovat tuttuja ja suunnittelemme ratkaisut ja modernin ICT arkkitehtuurin jotka ovat tietoturvallisia, luotettavia ja kustannustehokkaita.

Oli sovellus sitten juuri valmistunut, tai jo pitkään käytössä ollut, huolehdimme siitä, että sovellus pysyy ajantasalla niin teknisesti kuin liiketoiminnallisestikin. Ammattitaitoisella ylläpidollamme varmistat sovelluksellesi virheettömän toiminnan ja pitkän elinkaaren.

Lisäksi teemme Azure ja .NET-alihankintaa vankalla kokemuksella. Tarjoamme Microsoft-teknologioiden full-stack asiantuntijoita alihankintana lyhyisiin ja pitkiin hankkeisiin.

Tänä vuonna projekteissamme on yleisimmin käytössä olleet seuraavat teknologiat: ASP.NET Core 3.1, C#, Cosmos DB, Azure App Services ja Azure DevOps.

Pinterest
Adafy Oy logo

Adafy Oy:n tarjonta

Ohjelmistokehitys

Lisätietoja

Adafy Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Adafy Oy:n tarjontaa

Adafy Oy:n Ohjelmistokehitys -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia