Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OEM Integraatioratkaisuilla pitkää elinkaarta, joustavuutta ja nopeutta.

post_image

TarjontaOEM Integraatioratkaisuilla pitkää elinkaarta, joustavuutta ja nopeutta.

Avnetin Datacenter-ratkaisuihin sisältyy ohjelmistoja, palvelimia, tallennustilaa, verkkoteknologioita ja näitä täydentävia tuotteita sekä ominaisuuksia, jotka on täysin integroitu tarpeisiisi. Voimme tarjota konesaliratkaisut esimerkiksi 5-7 vuoden muuttumattomilla konfiguraatioilla.

Yrityksenne ratkaisun markkinoille tuominen edellyttää järjestelmien suunnittelua ja toteuttamista vaikka järjestelmien toimittaminen olisikaan ydinliiketoimintaa.

Jos yrityksesi tarjoaa esimerkiksi ohjelmistoja, asiakkaasi voivat odottaa teidän toimittavan korkealaatuisen, kustannustehokkaan ja joustavan kokonaisuuden jossa laitteisto on osa kokonaisratkaisua. Kenties yritykselläsi on tällöin toimintakustannuksia lisääviä tekijöitä ja aikaa pois lisäarvoa tuottavista innovaatioista. Tämä voi olla myös kilpailutilanteessa kestämätön tilanne.

Tarjoamalla täysipainoisia avaimet käteen varustettuja laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja niillä saattaa olla myös asiakkaallesi merkittävää hyötyä käyttöönotossa ja kokonaiskustannuslaskennassa.

Globaali Avnet on mukana osaavana yhteistyökumppanina, joka suunnittelee, rakentaa, konfiguroi ja tukee datakeskus laitteistoratkaisuja osana ohjelmistosi IP:tä. Resurssiemme ansiosta voit jatkossa keskittyä arvonlisäämiseen liiketoiminnassasi.

Aidosti globaali Avnet nopeuttaa yrityksesi innovaatiotoimintaa haluamallasi laajuudella.

Huippuosaaminen, suunnitteluprosessit ja maailmanlaajuiset integraatiokeskukset auttavat sinua saavuttamaan uusia markkinoita nopeasti ja tehokkaasti kaikkialla maailmassa. Tarjoamme laitteistojen lisäksi logistiikka-, tuonti- ja vientiosaamista, toimitusketjun hallintaa ja apua viranomaisten kanssa, kun laajennat ratkaisuja uusiin toimialoihin ja maantieteellisiin alueisiin.

Avnet huolehtii ratkaisuasi suunnittelusta, kokoonpanosta, konfiguroinnista, testaamisesta ja toimittamisesta. Palveluverkostomme voi käsitellä operatiivisia tarpeita, kuten kenttäasennusta ja ylläpitoa, teknistä apua asiakkaille ja ohjelmia vaihto- ja korjaustöissä laitteiden vioissa.

Voimme tarjota teille Virtual OEM palvelun, jossa asiakkaanne tai myyntinne voi teidän näköisestä portaalista tilata räätälöidyn laitteiston tuotteellesi ja lähettämällä sen loppuasiakkaille käyttämällä omia brändejäsi kaikkialla maailmassa.

Voit lisätä voittomarginaaliasi ja asiakastyytyväisyyttäsi hyödyntämällä osaamistamme. Hyödyt joustavista tuotekehitys- ja käyttöönottomalleistamme sekä suhteita huipputeknologiakumppaneihin maailmanlaajuisesti.

Pinterest
Avnet Integrated Solutions logo

Avnet Integrated Solutions:n tarjonta

Integraatiot

Lisätietoja

Avnet Integrated Solutions:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Avnet Integrated Solutions:n tarjontaa

Avnet Integrated Solutions:n Integraatiot -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Avnet Integrated Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia