Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ObSAS - tilannekuvajärjestelmät kriittisiin teollisuus- ja turvallisuuskohteisiin

post_image

TarjontaObSAS on modulaarinen tilannekuvajärjestelmä. Se on täysin laitteistoriippumaton ja se voidaan toteuttaa käytännössä minkä kokoisena järjestelmänä hyvänsä yksittäisestä ajoneuvosta kansallisen tason anturiverkostoon. Käyttöliittymä on adaptiivinen, moderni ja helposti omaksuttava. ObSAS-järjestelmän arkkitehtuuri on suunniteltu maksimaalisen skaalautuvuuden ehdoilla.

SAUMATON INTEGRAATIO

ObSAS on 100 % laitteistoriippumaton. Nykyinen, hyväksi todettu laitteistosi voidaan siis ottaa osaksi uutta järjestelmää. ObSAS voidaan yhdistää käytännössä mihin tahansa sensoriin tai laitteeseen, joka lähettää tietoa.

KEVYT, KETTERÄ JA MUKAUTETTAVISSA

Järjestelmä on kevyt, ketterä ja helppokäyttöinen. Kaikki tarvittava tieto on saatavilla yhdellä silmäyksellä. Moninäyttökokoonpanoissa voit järjestellä näkymät ruutuihin mieltymyksen mukaan. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja mukautettavissa, mikä mahdollistaa nopean ja tarkan reagoinnin potentiaalisiin tapahtumiin ja onnettomuuksiin.

INTUITIIVINEN KÄYTTÖLIITTYMÄ

ObSAS-järjestelmän käyttöliittymä täysin omaa luokkaansa. Se on suunniteltu ja toteutettu viimeisimmillä teknologioilla, työkaluilla ja suosituksilla. Tuloksena on responsiivinen, skaalautuva ja helppokäyttöinen käyttöliittymä.

LIITETTÄVYYS & YHTEENSOPIVUUS

ObSAS tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja kommunikaatioon ja yhdistettävyyteen. ObSAS lukee sensoridataa esimerkiksi tietoliikenneporteista (RS232, RS485, RS422), Ethernetistä (wifi, TCP/IP) sekä analogisista lähteistä (virtasilmulla, jännite, pulssi, I/O sekä rele).

ObSAS tarjoaa useita dokumentoituja vaihtoehtoja rajapinnaksi (API/ICD) muihin järjestelmiin, kuten C4I, C4ISR, BMS jne. ObSAS on myös NATO ATP-45C/D/E -yhteensopiva CBRN-sovellusten osalta.

Yhteys voi olla langallinen tai langaton (wifi, radio, 3G, 4G/LTE, RG). Datan tyyppi ja määrä voidaan optimoida kutakin protokollaa varten.

TULEVAISUUSVARMA JÄRJESTELMÄ

ObSAS-järjestelmää kehitetään jatkuvasti ja uusia teknologioita ja toimintatapoja sovelletaan siihen säännöllisesti. Tämä tarkoittaa, että ObSAS on aina ajan tasalla ja valmis integroitavaksi uusiin laitteisiin ja muihin järjestelmiin. Järjestelmäsi ei siis vanhene enää, sillä yhteensopimattomuus ohjelmiston ja uusien laitteiden välillä on historiaa.

Pinterest
Observis Oy logo

Observis Oy:n tarjonta

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Lisätietoja

Observis Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Observis Oy:n tarjontaa

Observis Oy:n Laatu, turvallisuus ja ympäristö -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Observis kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia