Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nopeat, luotettavat ja helppokäyttöiset verkkokaupat

post_image

TarjontaSuunnittelemme ja toteutamme räätälöidyt verkkokaupat. Integroimme taustajärjestelmät. Tuotamme korkeatasoiset ylläpito-, tuki- ja kehityspalvelut. Teemme verkkokauppaa tunnetuksi ja autamme saamaan lisää ostajia digimarkkinoinnin palveluillamme.

Verkkokaupassa ensisijaisen tärkeää on käytettävyys, nopeus ja luotettavuus. Mitä vähemmän potentiaalisella ostajalla on pohdittavaa ja mitä helpompaa ostosten tekeminen on, sitä enemmän tulee kauppaa. Vähintään yhtä tärkeässä roolissa on verkkokaupan integraatiot yrityksen taustajärjestelmiin. Tilaus-toimitus -prosessin automatisointi aikaa muuhun liiketoimintaan. Analytiikka puolestaan antaa tärkeää tietoa ostoprosesseista ja tukee niiden kehittämistä. Huippuluokan sisäinen haku-palvelu verkkokauppoihin lisää konversiota entisestään.

Olemme toteuttaneet vuosien aikana useita erilaisia verkkokauppoja, joihin on liittynyt jotain perinteistä verkkokauppaa haastavampaa. Rahaa toteuttamiemme kauppojen kautta on kulkenut miljoonia euroja.

Esimerkkejä toteuttamistamme verkkokaupoista:

  1. Eettisiä lahjoja myyvät kaupat
  2. Kurssien ja koulutusten myynti
  3. Digitaalisen aineiston myynti
  4. Tukkukauppa
  5. Perinteiset verkkokaupat
Pinterest
Valu Digital Oy logo

Valu Digital Oy:n tarjonta

Verkkokaupparatkaisut

Lisätietoja

Valu Digital Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Valu Digital Oy:n tarjontaa

Valu Digital Oy:n Verkkokaupparatkaisut -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valu Digital kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia