Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nopeampaa asiakaspalvelua Ilveshaulla

post_image

TarjontaPalvelun nopeus on tärkeä asiantuntijayrityksen palvelun laadun mittari. Sisäisen tiedonkulun ja tietämyksenhallinnan toimivuus vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen.

Ilveshaku enterprise search -palvelu tuo kaikki asiantuntijoidenne tiimityössään tarvitsemat tiedot yhteen paikkaan. Asiantuntijanne näkevät reaaliaikaisesti asiakkaanne tilanteen ja tieto kulkee yli tiimien. Sisäinen tiedonkulku tehostaa näin ydinprosessejanne ja sitä kautta asiakaspalveluanne.

Ilveshaku enterprise search erottuu muista tuottavuusratkaisuista tarjoamalla läpinäkyvyyden kaikkien käytössänne olevien järjestelmien tietoihin erittäin helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Se antaa asiantuntijoillenne enemmän aikaa paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen.

Ilveksen asiantuntijoilla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus muun muassa IT- ja lakialan asiakaspalvelun kehittämisestä. Vaativissa toimintaympäristöissä kerätty ainutlaatuinen kokemus soveltuu monille muillekin toimialoille kotimaassa ja ulkomailla. Ota yhteyttä niin parannetaan asiakaspalveluanne ja tuottavuuttanne tiedolla.

Pinterest
Ilves Solutions Oy logo

Ilves Solutions Oy:n tarjonta

Asiakaspalvelu

Lisätietoja

Ilves Solutions Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Ilves Solutions Oy:n tarjontaa

Ilves Solutions Oy:n Asiakaspalvelu -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Ilves Solutions kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia