Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myy enemmän ja nopeammin CRM:llä, samalla hyödyntäen analytiikkaa ja tekoälyä

TarjontaMyynti ja myynnin johtaminen sisältävät paljon liikkuvia osia, jolloin kokonaisuuden hallinta voi olla haastavaa. Hyvä asiakkuudenhallintajärjestelmä eli CRM-järjestelmä on myyntityön ja myynnin johtamisen tuki, ei pakkopullaa.

Myynnin johdon ajan ei pidä kulua rutiineihin, vaan myynnin valmentamiseen ja asiakasrajapinnassa toimimiseen. Myyjä näkökulmasta CRM:n tulee olla helppokäyttöinen työkalu, jonka ansioista myyjällä on aina asiakastilanteen hallinnassa tarvittavat tiedot käytössä. Se myös ohjaa myyjää prosessissa eteenpäin, nopeuttaen myyntiprosessia.

Salesforcen CRM Sales Cloudon helppokäyttöinen ja suoraan mobiiliin valmis CRM-järjestelmä, jonka saa nopeasti käyttöön ja jota on tarvittaessa mahdollista laajentaa lähes rajattomasti. Sales Cloud mahdollistaa myös myynnin johtamisen analytiikan avulla ja tekoälyn tuomisen myynnin tueksi.

Tarjoomaamme kuuluvat mm. nopea CRM:n käyttöönotto, myyntityön tehostaminen, CRM:n käytön laajentaminen, myynnin johtamisen ratkaisut ja tekoäly sekä markkinoinnin ja myynnin integraatio.

Pinterest
Biit Oy logo

Biit Oy:n tarjonta

Myynti

Lisätietoja

Biit Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Biit Oy:n tarjontaa

Biit Oy:n Myynti -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Biit kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia