Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitorin asiantuntijat valmistavan teollisuuden tukena

post_image
Tarjonta

Monitorin asiantuntijat valmistavan teollisuuden tukena

Monitor ERP System Finlandin konsulttiorganisaatio tarjoaa tuotannonohjauksen ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita Monitor ERP-projektin esiselvitys-, käyttöönotto- ja seurantavaiheissa. Tavoitteenamme on olla asiakkaan tukena koko järjestelmän elinkaaren ajan, mukaan lukien erilaiset kehityshankkeet.

elinkaari

Monitorin asiantuntijat asiakkaan tukena

Monitor ERP System Finlandin konsulttiorganisaatio tarjoaa tuotannonohjauksen ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita Monitor ERP-projektin esiselvitys-, käyttöönotto- ja seurantavaiheissa. Tavoitteenamme on olla asiakkaan tukena koko järjestelmän elinkaaren ajan, mukaan lukien erilaiset kehityshankkeet.

Konsultointipäällikkö Teemu Kääntö korostaa, että onnistunut yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu Monitorin arvojen mukaiseen pitkäjänteiseen toimintatapaan sekä osaaviin asiantuntijoihin.

”Konsulteilla on laaja-alainen osaaminen Monitor-järjestelmän käytöstä valmistavassa teollisuudessa. Monitor G5 on standardoitu järjestelmä, mutta jokainen asiakas ja projekti ovat uniikkeja. Konsulttien tärkein tehtävä on implementoida järjestelmä tehokkaasti erilaisiin liiketoimintaympäristöihin sekä saavuttaa käyttöönotolle asetetut lyhyen- ja pitkän aikavälin tavoitteet.”'

Konsulttiorganisaatio

Tällä hetkellä Monitorin Suomen konsulttiorganisaatiossa työskentelee kymmenen valmistavan teollisuuden ammattilaista, sekä kaksi ulkoista konsulttia. Konsulteillamme on yli 150 vuoden yhteenlaskettu kokemus valmistavasta teollisuudesta sekä kymmenien vuosien kokemus Monitorista. Vakiojärjestelmän lisäksi konsulteilla on omia erityisosaamisalueita, kuten tuotekonfiguraattori, koneintegraatio, EDI, mukautetut raportit ja sisäinen laskenta, joihin he ovat syventäneet osaamistaan.

Konsulttiorganisaatiomme on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana vahvasti ja tänä vuonna olemme saaneet tiimiin mukaan kolme uutta tuotannon asiantuntijaa. Uudet konsultit käyvät läpi 4–6 kuukauden mittaisen perehdytysjakson, jossa opetellaan sekä ohjelmistoa että järjestelmän implementointia realistisessa ympäristössä. Osana perehdytysjaksoa uudet konsultit pääsevät myös kokeneempien konsulttien mukaan asiakkaille.

Konsultin työ on erittäin vaativaa ja riittävä perehdytys on avaintekijä uusien työntekijöiden sitouttamiseen sekä asiakastyytyväisyyteen. Maaliskuussa Monitorilla aloittanut tuotannon konsultti, Lari Löflund, kommentoi perehdytysjaksoa seuraavasti:

”Parasta antia perehdytyksessä oli coaching-tyylinen koulutus ja ongelmien ratkaiseminen todellisessa ympäristössä. Perehdytys avasi hyvin Monitorin toimintamallin projektien toteutukseen ja korosti yhteistyön merkitystä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.”

Konsultin tehtävät

Monitorin asiantuntijat toimivat projekteissa projektipäälliköinä, kouluttajina sekä liiketoimintakonsultteina. Keskeisessä roolissa on myös järjestelmän tekninen osaaminen, johon kuuluu erilaisten parametrien, raporttien ja tietokannan hallinta. Käyttöönottoprojektissa saavutetaan projektisuunnitelman mukainen käytön laajuus, mutta suositeltavaa on ylläpitää jatkuvaa kehitystä myös käyttöönoton jälkeen. Konsultin rooli on tärkeä myös seurantavaiheessa, jotta järjestelmästä saadaan täysi hyöty.

Viime aikoina konsultit ovat tehneet paljon yhteistyötä jo myyntivaiheessa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun löytämiseksi asiakkaalle. Ennen projektin aloitusta tehty esitutkimustyö nopeuttaa ja selkeyttää projektin aloitusta huomattavasti, kun määrittelytyöhön ei tarvitse enää käyttää aikaa. Tässä toimintamallissa pääsemme myös parhaiten hyödyntämään standardoidun järjestelmän, Monitor G5:den tuomia etuja.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Monitor ERP System Finland AB:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiNovitek: Mielenrauhaa nopeasta ERP-käyttöönotosta

Novitek tarvitsi uuden toiminnanohjausjärjestelmän koska yrityksen vanhat ohjelmistot olivat pullonkaulana toiminnan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Koulutus, monitor erp system finland, kestävä kehitys Monitor ERP

Premium

ReferenssiIkkunavalmistaja ChromoGenics valitsi kasvustrategiansa tueksi Monitor ERP-järjestelmän

Vuonna 2016 älyikkunoiden valmistaja ChromoGenics saavutti merkittävän virstanpylvään: he toimittivat ensimmäisen Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, monitor erp valmistavalle teollisuudelle, monitor erp system finland

Premium

ReferenssiAlfapac valitsi Monitorin tuotantonsa keskiöön

Vaihto valmistavan teollisuuden Monitor G5 ERP-järjestelmään Alfapac vaihtoi ERP-järjestelmänsä Monitor G5:en, koska oli Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima, MONITOR ERP System, tuotannon johtaminen

Premium

ReferenssiMonitor ERP:n avulla kohti kestävää tulevaisuutta: Beslag & Metallin tarina

Beslag & Metall on metallialan yritys, joka valmistaa puristettuja ohutlevyosia autoteollisuudelle. He ovat sitoutuneet Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaProjektinhallinta, Supply chain management SCM, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Myynti, Logistiikka, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, kestävä kehitys Monitor ERP, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

Premium

ReferenssiThe Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP System

The Smart Factory – Sunfab Hydraulics AB ja Monitor ERP  Sunfab Hydraulics AB tuottaa vuosittain suuria määriä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +19 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, Asiantuntijapalvelut, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, monitor erp system finland, tuotannonohjaus Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiFX Airguns valitsi palkitun valmistavan teollisuuden ERP-järjestelmän

Ruotsalainen FX Airguns on kasvanut maailmanlaajuiseksi markkinajohtajaksi erottumalla tavallisista ilmakivääritehtaista. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +21 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, tuotannonohjaus Monitor ERP

Premium

ReferenssiSustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia

Sustainability by Monitor yksinkertaistaa Nortekin raportointia "Monitor ERP:n ympäristötoiminnot yksinkertaistavat Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Big Data, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP järjestelmä, monitor erp valmistavalle teollisuudelle

Premium

ReferenssiTehokkaampaa valmistusta Monitor G5:llä: "Todellinen boostaus"

National Halmstad oli ajautunut hallitsemattomaan tilanteeseen liian monilla yrityskohtaisilla mukautuksilla. Yrityksen oli pakko Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +20 muutaLaatu, turvallisuus ja ympäristö, Myynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Auditointi, Integraatiot, Konesalipalvelut, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, valmistava teollisuus Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiOtimme askeleen eteenpäin Monitor toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta

"Otimme askeleen eteenpäin Monitor toiminnanohjausjärjestelmän ansiosta" El-Björn AB on rakennus- ja sähköalan yritys. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +16 muutaMyynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Analytiikka, Auditointi, Integraatiot, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, valmistava teollisuus Monitor ERP

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia