Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitorin asiantuntijat valmistavan teollisuuden tukena

post_image
Tarjonta

Monitorin asiantuntijat valmistavan teollisuuden tukena

Monitor ERP System Finlandin konsulttiorganisaatio tarjoaa tuotannonohjauksen ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita Monitor ERP-projektin esiselvitys-, käyttöönotto- ja seurantavaiheissa. Tavoitteenamme on olla asiakkaan tukena koko järjestelmän elinkaaren ajan, mukaan lukien erilaiset kehityshankkeet.

elinkaari

Monitorin asiantuntijat asiakkaan tukena

Monitor ERP System Finlandin konsulttiorganisaatio tarjoaa tuotannonohjauksen ja taloushallinnon asiantuntijapalveluita Monitor ERP-projektin esiselvitys-, käyttöönotto- ja seurantavaiheissa. Tavoitteenamme on olla asiakkaan tukena koko järjestelmän elinkaaren ajan, mukaan lukien erilaiset kehityshankkeet.

Konsultointipäällikkö Teemu Kääntö korostaa, että onnistunut yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu Monitorin arvojen mukaiseen pitkäjänteiseen toimintatapaan sekä osaaviin asiantuntijoihin.

”Konsulteilla on laaja-alainen osaaminen Monitor-järjestelmän käytöstä valmistavassa teollisuudessa. Monitor G5 on standardoitu järjestelmä, mutta jokainen asiakas ja projekti ovat uniikkeja. Konsulttien tärkein tehtävä on implementoida järjestelmä tehokkaasti erilaisiin liiketoimintaympäristöihin sekä saavuttaa käyttöönotolle asetetut lyhyen- ja pitkän aikavälin tavoitteet.”'

Konsulttiorganisaatio

Tällä hetkellä Monitorin Suomen konsulttiorganisaatiossa työskentelee kymmenen valmistavan teollisuuden ammattilaista, sekä kaksi ulkoista konsulttia. Konsulteillamme on yli 150 vuoden yhteenlaskettu kokemus valmistavasta teollisuudesta sekä kymmenien vuosien kokemus Monitorista. Vakiojärjestelmän lisäksi konsulteilla on omia erityisosaamisalueita, kuten tuotekonfiguraattori, koneintegraatio, EDI, mukautetut raportit ja sisäinen laskenta, joihin he ovat syventäneet osaamistaan.

Konsulttiorganisaatiomme on kasvanut viimeisen kahden vuoden aikana vahvasti ja tänä vuonna olemme saaneet tiimiin mukaan kolme uutta tuotannon asiantuntijaa. Uudet konsultit käyvät läpi 4–6 kuukauden mittaisen perehdytysjakson, jossa opetellaan sekä ohjelmistoa että järjestelmän implementointia realistisessa ympäristössä. Osana perehdytysjaksoa uudet konsultit pääsevät myös kokeneempien konsulttien mukaan asiakkaille.

Konsultin työ on erittäin vaativaa ja riittävä perehdytys on avaintekijä uusien työntekijöiden sitouttamiseen sekä asiakastyytyväisyyteen. Maaliskuussa Monitorilla aloittanut tuotannon konsultti, Lari Löflund, kommentoi perehdytysjaksoa seuraavasti:

”Parasta antia perehdytyksessä oli coaching-tyylinen koulutus ja ongelmien ratkaiseminen todellisessa ympäristössä. Perehdytys avasi hyvin Monitorin toimintamallin projektien toteutukseen ja korosti yhteistyön merkitystä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.”

Konsultin tehtävät

Monitorin asiantuntijat toimivat projekteissa projektipäälliköinä, kouluttajina sekä liiketoimintakonsultteina. Keskeisessä roolissa on myös järjestelmän tekninen osaaminen, johon kuuluu erilaisten parametrien, raporttien ja tietokannan hallinta. Käyttöönottoprojektissa saavutetaan projektisuunnitelman mukainen käytön laajuus, mutta suositeltavaa on ylläpitää jatkuvaa kehitystä myös käyttöönoton jälkeen. Konsultin rooli on tärkeä myös seurantavaiheessa, jotta järjestelmästä saadaan täysi hyöty.

Viime aikoina konsultit ovat tehneet paljon yhteistyötä jo myyntivaiheessa parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun löytämiseksi asiakkaalle. Ennen projektin aloitusta tehty esitutkimustyö nopeuttaa ja selkeyttää projektin aloitusta huomattavasti, kun määrittelytyöhön ei tarvitse enää käyttää aikaa. Tässä toimintamallissa pääsemme myös parhaiten hyödyntämään standardoidun järjestelmän, Monitor G5:den tuomia etuja.

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Monitor ERP System Finland AB:n tarjonta

Valmistava teollisuus

Lisätietoja

Monitor ERP System Finland AB:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Monitor ERP System Finland AB:n tarjontaa

Monitor ERP System Finland AB:n Valmistava teollisuus -aiheiset referenssit ja julkaisut

Premium

ReferenssiPiwekin digitalisaatiomatka kohti tulevaisuuden tuotantoyritystä

Puolalainen yritys Piwek Centrum Obróbki Numerycznej päivitti MONITOR G5:een vuonna 2021. Piwek lähti digitalisaatiomatkalle Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Projektinhallinta, +13 muutaToiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiMONITOR ERP – auttoi portaikkovalmistajaa siirtymään kivikaudelta tulevaisuuteen

Kim Olsson kertoi, että viimeiset 12 kuukautta ovat olleet heille suurmenestys ja historiallisesti ennätyksellistä aikaa. Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +13 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, MONITOR ERP System

Premium

ReferenssiMONITOR on täyttänyt odotuksemme

MONITOR on täyttänyt odotuksemme Seger Oy on Uusikaupunkilainen ohutlevyteollisuuden alihankintayritys, joka toimittaa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Integraatiot, +9 muutaKonesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, Monitor ERP

Premium

ReferenssiSP stainless Oy valitsi Monitor ERP-järjestelmän

SP stainless Oy valitsi valmistavalle teollisuudelle kehitetyn Monitor ERP-järjestelmän SP stainless on vuonna 1989 perustettu Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Hankinta, +17 muutaMyynti, Projektinhallinta, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, MONITOR ERP System, Monitor ERP

Premium

ReferenssiViisinkertainen liikevaihto MONITOR:n käyttöönoton jälkeen

Viisinkertainen liikevaihto MONITOR:n käyttöönoton jälkeen MONITORISTA Löfs näkee heidän tuotantolinjansa Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Hankinta, Toiminnanohjaus ERP, +11 muutaTuotanto, Integraatiot, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, MONITOR ERP System, Monitor ERP

Premium

ReferenssiTalousjohtajan vuodet Monitorin parissa – ja onnistunut G5-päivitys

Talousjohtajan vuodet Monitorin parissa – ja onnistunut G5-päivitys Gunilla Borg toimi Skandia Elevatorin talousjohtajana 18 Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: BI ja raportointi, Taloushallinto, Toiminnanohjaus ERP, +11 muutaTuotanto, Integraatiot, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Valmistava teollisuus, Johtamistyö, Konsultointi, Valmisohjelmisto, Monitor ERP, Digitaalinen taloushallinto

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia