Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Modernien it-infrastruktuuripalveluiden laadukas suunittelu ja toteutus

post_image

TarjontaTarjoamme it-infrastruktuuripalveluita moderneilla pilviteknologioilla toteutettuna. Pilvi tarjoaa kustannustehokkaan ja tietoturvallisen tavan tuottaa it-infra. Meiltä saat palvelut Microsoft 365 keskitettyyn hallintaan, Azure-pilvipalveluihin, palvelimiin, Cisco Meraki pilvihallittaviin verkkoihin ja Windows Virtual Desktop -virtuaalityöpöytäratkaisuun.

Autamme palvelin- ja verkkoympäristön modernisoinnissa ja järkevöittämisessä. Konsulteillamme on lisäksi usean vuoden kokemus perinteisen infrastruktuurin ylläpidosta ja kehittämisestä.

Microsoft 365 keskitetty hallinta

Pilvipohjainen keskitetty hallinta mahdollistaa hallinnan ja tietoturvan ulottamisen myös etätyöhön. Käyttäjien ja työasemien hallinnan lisäksi voidaan hallita mobiileja päätelaitteita ja sovelluksia käyttäjäystävällisesti. Keskitetyllä hallinnalla kevennät hallintaa ja vähennät it-tuen tarvetta esim. tilanteissa, joissa kaikille laitteille pitäisi asentaa sama sovellus.

Keskitetty hallinta on yksi merkittävimpiä kustannussäästöjä tuottavia tekijöitä päivittäisessä it-arjessa. Mitä isompi käyttäjämäärä, sitä suuremmat säästöt.

Autamme teitä keskitetyn hallinnan käyttöönotossa ja kehittämisessä kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. It-tukipalvelumme avulla tarjoat loppukäyttäjille jatkuvaa tukea sujuvampaan ja tehokkaampaan arkeen.  

Lue lisää it-infrapalveluista täällä: https://www.cloudnow.fi/IT-infrastruktuuri

Azure-pilvipalvelut

Azure on Microsoftin pilvialusta erilaisten työkuormien, kuten esimerkiksi sovellusten, tietokantojen, virtuaalikone- ja tallennuskapasiteetin ylläpitämiseen. Se on hyvä vaihtoehto perinteisille datakeskuspalveluille, jos tarvitset liiketoiminnallesi sovellusalustaa ja haluaisit toteuttaa palvelut mahdollisimman nykyaikaisesti ja kustannustehokkaasti.

Autamme tarvittaessa perinteisten palvelintyökuormien siirtämisessä omasta ympäristöstä modernimpaan olomuotoonsa pilveen. Ylläpidämme ja valvomme pilviresursseja, autamme palautumaan vikatilanteista ja pidämme yllä varmistuksia. Autamme automatisoimaan ympäristön toimintaa järkevämmin ylläpidettäväksi ja seuraamme yrityksesi puolesta Azure-ympäristön tietoturvaa, kehitystä ja kuluja. Olemme täällä, jotta sinä voisit olla huolettomampi.

Palvelimet

Perinteisillekin palvelimille on paikkansa. Onko sinulla palvelimia datakeskuksessa ja kaipaat lisäkäsiä? CloudNown asiantuntijat auttavat palvelinympäristön ylläpidossa, kehittämisessä ja vaikkapa pilvisiirtymän tiekartan laatimisessa.

Pilviratkaisut mahdollistavat paikallisten palvelimien hallinnoinnin entistä älykkäämmin ja automaattisemmin. Anna meidän auttaa palvelinympäristön tehostamisessa ja konsolidoinnissa.

Pilvihallittavat verkot

 

Pilvihallittavilla verkoilla saat näkyvyyden koko yritysverkkoon ja mahdollistat hallinnan helposti yhdessä näkymässä. Cisco Meraki pilvihallittavat verkot helpottavat vianselvitystä, parantavat tietoturvaa ja säästät merkittävästi verkkoon liittyvissä kustannuksissa!

Lue lisää:

https://www.cloudnow.fi/Pilvihallittavat+verkot

Windows Virtual Desktop

Mahdollista työskentely paikasta ja laitteesta riippumatta Windows Virtual Desktop -työympäristöllä. WVD:n avulla pääset käsiksi tärkeisiin tietoihin, vaikka tabletilla. Ratkaisu soveltuu myös raskaiden sovellusten tehokkaaseen hyödyntämiseen, jolloin voit säästää merkittävästi laitekustannuksissa sekä infran ja lisenssien kustannuksissa.

Lue lisää: https://www.cloudnow.fi/Windows+Virtual+Desktop

 

Pinterest
CloudNow IT Oy logo

CloudNow IT Oy:n tarjonta

It-infrapalvelut

Lisätietoja

CloudNow IT Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta CloudNow IT Oy:n tarjontaa

CloudNow IT Oy:n It-infrapalvelut -aiheiset referenssit ja julkaisut

ReferenssiHelppoutta ja sujuvuutta Helsingin Kuvataidekoulun arkeen keskitetyllä hallinnalla

Helsingin kuvataidekoulu otti yhteyttä CloudNow'hun vuoden 2021 alkupuolella. Koululla on ollut jo pidempään käytössä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, +17 muutaIt-omaisuuden hallinta, Käyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Koulutusala, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Päätelaitteiden keskitetty hallinta, Apple iPad, microsoft 365 business, Microsoft Gold Certified Partner, MDM, Microsoft Intune, Apple ID, Apple School Manager

ReferenssiKTK ry ulkoisti it-ylläpidon CloudNowlle

Hyvin toimivat työvälineet auttavat keskittymään olennaiseen KTK Tekniikan Asiantuntijat ry on valtakunnallinen tekniikan Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, +13 muutaKäyttäjähallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Microsoft, Järjestöt ja yhdistykset, Tuki- ja ylläpitotyö, it-tukipalvelut, IT-tuki, proaktiivinen IT-tuki, IT-ulkoistuprojekti, IT-ulkoistus, IT-ulkoistuspalvelut, puhelintuki, Etätuki

BloggausIt-infran elinkaari – yllättikö loppulasku?

Monet yritykset kompastuvat samoihin kiviin, kun it-infrastruktuuria lähdetään uusimaan ja modernisoimaan. CloudNown Juha Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Azure, +9 muutaAsiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kiinteistöala, Koulutusala, Raaka-aineet ja energia, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Toteutustyö

ReferenssiIt-ulkoistuksesta syvään kumppanuuteen

Secto Automotive aloitti yhteistyön CloudNown kanssa kesällä 2020. Yhteistyö alkoi  it-tukipalveluiden  siirtämisellä Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, +41 muutaIt-omaisuuden hallinta, Konesalipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva, Azure, Microsoft, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Microsoft 365, Microsoft Azure, azure, asiakastuki, atk-tuki, Etätuki, IT-tuki, it-tukipalvelut, Tukipalvelut, puhelintuki, lähitukipalvelut, käyttäjätukipalvelut, ict-infran hallinta, ICT-infraprojektit, it-infrastruktuuri, pilvi-infrastruktuuri, Pilvihallinta, pilvimigraatio, yritysverkko, yritysverkot, Azure AD, IT-ulkoistus, IT-ulkoistuspalvelut, IT-palveluiden ulkoistus, Cisco Meraki, Meraki, Tietoturvakonsultointi, Yritysten tietoturva, Tietoturvapalvelut

ReferenssiAvarn Security sai sähköpostimigraation avulla helposti hallittavan ympäristön

CloudNow toteutti Avarn Securitylle sähköpostimigraation. Pääsimme Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Tietohallinto, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, +11 muutaIt-omaisuuden hallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Microsoft, Kiinteistöala, Konsultointi, Toteutustyö, pilvimigraatio, migraatio, Outlook, sähköpostimigraatio

BloggausIt-infran elinkaari – yllättikö loppulasku?

Monet yritykset kompastuvat samoihin kiviin, kun it-infrastruktuuria lähdetään uusimaan ja modernisoimaan. CloudNown Juha Lue lisää..

Tagit: Tietohallinto, It-infrapalvelut, Azure, +15 muutaMicrosoft, Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Raaka-aineet ja energia, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, IT-infra, it-infrastruktuuri, palvelinalusta, palvelinkapasiteetti, yritysverkko

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

CloudNow IT kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia