Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moderni ratkaisut liiketoiminnan suunnitteluun, analysointiin ja seurantaan

post_image

TarjontaTalouden perinteiset, usein historiaan painottuvat, kuukausitason seurannat ovat jo rutiiniraportointia ja lähinnä juridiseen raportointiin sopivia. Ennustamiseen kuitenkin tarvitaan suunnittelujärjestelmä, jonka avulla ajantasainen tieto on sitä tarvitsevilla helposti ja ajantasaisesti saatavilla. Perinteisestä kalenterivuosittaisesta budjetoinnista ollaankin siirtymässä rullaavan ennustamisen malliin, mikä mahdollistaa nopeamman reagoinnin jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin. Suunnitteluratkaisun tulee olla integroitu muihin järjestelmiin, jotta tieto on reaaliaikaista, läpinäkyvää, monipuolisesti ja helposti seurattavaa ja analysoitavaa. Ennusteet on myös pystyttävä laatimaan hajautetusti organisaatiossa ja ne on oltava helposti saatavilla yritystason koosteeksi.

Innofactorin asiantuntijat miettivät yhdessä asiakkaan kanssa parhaat mahdolliset suorituksen johtamisen prosessit liiketoiminnan tarpeisiin nähden. Tarjoamme useita eri ratkaisuvaihtoehtoja suunnitteluun. Näitä ovat ovat muun muassa:

Jedox

Tabella Business Tools

Microsoft Dynamics 365

Pinterest
Innofactor Oyj logo

Innofactor Oyj:n tarjonta

Taloushallinto

Lisätietoja

Innofactor Oyj:n yritysprofiili Kotisivut

Muuta Innofactor Oyj:n tarjontaa

Innofactor Oyj:n Taloushallinto -aiheiset referenssit ja julkaisut

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor kotisivut Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia